Zalaegerszeg: Csank Paksra is a három pont megszerzéséért utazik

Vágólapra másolva!
2010.03.31. 11:13
A 16. fordulóban elhalasztott mérkőzést pótolják szerdán az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban: az utóbbi hetekben jó formát mutató Zalaegerszeg Paksra látogat. Csank János, a zalaiak vezetőedzője a három pont megszerzésének reményében utazik el a találkozóra, erről a ZTE honlapján nyilatkozott.

„Túl sokat nem tudtunk készülni a Paks elleni elhalasztott bajnokira, hiszen elég sűrű a menetrendünk – nyilatkozta Csank János. – Saját otthonában az atomvárosiak veszélyesek, játékosai jól passzolnak, és most nagyon motiváltak is, hiszen tavasszal még nem nyertek mérkőzést. Ezeken felül a nagyon rutinos Gellei Imre ül a kispadon, akivel kiegészülve hazai környezetben bárkire veszélyesek lehetnek. Mi azonban most sem velük, hanem magunkkal foglalkozunk. Tudjuk, hogy nem lesz egyszerű feladat, de le szeretnénk győzni a tolnaiakat, és folytatnánk remek tavaszi sorozatunkat."

A ZTE négy tavaszi mérkőzése közül kettőt megnyert, kettőn döntetlenre végzett, tehát még veretlen, ellenben a Paks nyeretlen, utóbbi három döntetlen mellett egy vereséget szenvedett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik