Női foci: amerikai és nigériai légióssal erősített az FTC

Vágólapra másolva!
2019.04.05. 14:29
Két új játékossal, az amerikai Alana Smithszel és a nigériai Cecilia Nkuval erősítette meg keretét az NB I-ben listavezető és Magyar Kupa-döntős Ferencváros női labdarúgócsapata – adta hírül a klub hivatalos honlapja.

A 27 esztendős Alana Smith csatárként bevethető és a svéd másodosztályból tavaly kieső Västeras együttesétől érkezett a Ferencvároshoz, míg a 26 éves Cecilia Nku tagja a nigériai válogatottnak, 2014-ben Afrika-kupát nyert hazája nemzeti csapatával, és idén a franciaországi világbajnokságon is szerepet kaphat.Alana Smith csatárként bevethető és a svéd másodosztályból tavaly kieső Västeras együttesétől érkezett a Ferencvároshoz, míg a 26 éves Cecilia Nku tagja a nigériai válogatottnak, 2014-ben Afrika-kupát nyert hazája nemzeti csapatával, és idén a franciaországi világbajnokságon is szerepet kaphat.

„Két új játékosunk érkezésével bővültek a variációs lehetőségeink a középpályán és a támadósorban is. Nemrég érkeztek hozzánk, így még a beépítés folyamata zajlik, de biztos vagyok benne, hogy mindketten hasznos tagjai lesznek együttesünknek” – idézi a fradi.hu Dörnyei Balázs vezetőedzőt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik