Werder Bremen: tetszik nekik Kleinheisler elszántsága

Vágólapra másolva!
2016.01.13. 11:42
null
Kleinheisler László a Werder Bremen szerelésében (Fotó: werder.de)
Kleinheisler László, a Videoton labdarúgója kedden megérkezett a Werder Bremenhez, szerdán már együtt edzett a csapattal, és a héten edzőmérkőzésen is pályára lép – adta hírül hivatalos honlapján a német labdarúgócsapat, amely ezekben a napokban a törökországi Belekben készül a tavaszi szezonra.

 

„Mindenre nyitott fiatalembert ismertünk meg a személyében, aki igencsak elszántnak tűnik. Érződik rajta, hogy nagyon meg akarja mutatni, mit tud” – osztotta meg első benyomásait a magyar játékosról Rouven Schröder Werder-sportigazgató.

„Ma és holnap edzésen nézzük meg, pénteken pedig lehetősége lesz pályára lépni mérkőzésen is – folytatta Schröder. – Nagyon kíváncsian várjuk, hogy mindabból, amit eddig láttunk tőle, mit tud megmutatni meccsen a mi csapatunkban. Ha meggyőz bennünket, akár már a télen szerződtethetjük, de ez még odébb van, egyelőre az első lépéseknél tartunk.”

A brémaiak pénteken két felkészülési mérkőzést játszanak: délelőtt az azeri Inter Baki, délután az Austria Wien lesz az ellenfél – a Nemzeti Sport Online információja szerint Kleinheisler az elsőn kap majd játéklehetőséget. Konkrét tárgyalásra csak a meccset követően kerülhet sor.

Kleinheisler a Videotonnál – bár ősszel egyetlen klubmérkőzésen sem játszott – élő szerződéssel rendelkezik, amely 2016 nyarán jár le – tehát ha a Werder már a télen vele szeretné megerősíteni a középpályáját, fizetnie kell.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik