Vignjevics már megszokta, hogy szidják; együtt marad a nyerő páros

SZ. M.SZ. M.
Vágólapra másolva!
2019.11.28. 00:11
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

Szerhij Rebrovot, a Ferencváros edzőjét nem zavarja, hogy a csütörtök esti Európa-liga-mérkőzésen az Espanyol pihenteti a jobb futballistáit, a zöld-fehérek szeretnének élni az eséllyel, és a győzelemre hajtanak szurkolóik előtt. A Fradi mesterével Borbola Bence beszélgetett.
Szerhij Rebrovot,
a Ferencváros edzőjét nem zavarja, hogy a csütörtök esti Európa-liga-mérkőzésen az Espanyol pihenteti a jobb futballistáit, a zöld-fehérek szeretnének élni az eséllyel, és a győzelemre hajtanak szurkolóik előtt. A Fradi mesterével Borbola Bence beszélgetett.

Az újpestieket hat éve irányító Nebojsa Vignjevics már megszokta, hogy szidják, megérti a szurkolók reakcióit, de mivel harcos típusnak tartja magát, továbbra is az a célja, hogy európai kupaindulást jelentő helyen végezzen csapatával. Smahulya Ádám interjúja.

A néhány nap múlva kezdődő kézilabda-világbajnokságra készülő Háfra Noémi érzi, sokkal jobban készülnek rá az ellenfelek, de Japánban szeretne újat mutatni – még akkor is, ha fáradtan kezdte meg a felkészülést. Roska Emese Boglárka írása.

Nincs visszaút. Tizenhat hónapnyi közös munka után az olimpiai bajnok Hosszú Katinka bizalma megingott Petrov Árpád edzőben, így egyedül készül fel a tokiói olimpiára. Kovács Erika Sós Csaba szövetségi kapitány és Wladár Sándor szövetségi elnök véleményére is kíváncsi volt.

Együtt marad a nyerő páros. Az olimpiát leszámítva a legnagyobb versenyeken jövőre is együtt láthatjuk a két egymást követő évben is világbajnoki címet nyerő Babos Tímea, Kristina Mladenovic kettőst, ám a magyar játékos egyesben is szeretne előrelépni. Első számú női teniszezőnket Győri Ferenc kérdezte.

Az utolsó tánc. A hétvégén Abu-Dzabiban véget ér az F1-es világbajnokság 2019-es idénye, és bár a legfontosabb kérdések már eldőltek, a topcsapatok egyaránt arra törekszenek, hogy jó szájízzel zárják az évet. A helyszínről Zsoldos Barna jelentkezett.

Amerika-mellékletünk tartalmából. Végre elkelt Carmelo Anthony, aki máris régi fényében csillogva vezette sikerre a küszködő Portlandet; A „Bronz bombázó” újra lecsapott, Deontay Wilder tizedszer is megvédte a nehézsúly WBC-nél jegyzett vb-övét, jöhet a csúcsmeccs Tyson Fury ellen!; 95 évesen elhunyt az NBA első színes bőrű játékosa; meglepetésre nem egy kisportolt afroamerikai fiatalember, hanem egy apró, vékonydongájú japán, Wataru Misaka.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik