Vidi: Több gólt is rúghattunk volna az FTC-nek - Nikolics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.05. 19:03
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton támadója, Nikolics Nemanja úgy érzi, több gólt is szerezhettek volna a vasárnapi, FTC ellen idegenben megnyert bajnokin (0–2). Mint ismert, a 25 éves csatár duplájával a fehérváriak legyőzte a zöld-fehéreket.

„Mindenképp a Ferencváros, hiszen a hőséggel nem csak nekünk kellett megbirkózni – felelte Nikolics a vidi.hu-nak arra a kérdésre, hogy a hőség vagy az FTC volt a nehezebb ellenfél. – Egy kifejezetten jó Fradit sikerült idegenben legyőznünk. A fővárosi csapat nagyon bátor focit játszott. Úgy gondolom, remek munka zajlik a Ferencvárosnál is, nem véletlenül tartják őket a bajnokság egyik favoritjának. A nagy hőség miatt az időjárás ugyan alkalmatlan volt a labdarúgásra, azonban szerencsére mindkét csapat mindent megtett azért, hogy a nézők jól szórakozzanak. Mi kezdtük jobban a meccset, de aztán a vezető gólunk megszerzése után több lehetősége is volt a Ferencvárosnak az egyenlítésre. A szünetben sikerült rendeznünk sorainkat, a második játékrészben pedig már nem volt komolyabb gólhelyzete a hazai csapatnak, nekünk azonban sikerült újabb gólt szereznünk. Úgy érzem, megérdemelten nyertünk, ráadásul, ha egy kicsit pontosabbak vagyunk a befejezéseknél, vagy egy kicsivel több szerencsénk van, akkor újabb gólokat szerezhettünk volna. Például Sanyi nagyszerű ívelése gólt érdemelt volna."vidi.hu-nak arra a kérdésre, hogy a hőség vagy az FTC volt a nehezebb ellenfél. – Egy kifejezetten jó Fradit sikerült idegenben legyőznünk. A fővárosi csapat nagyon bátor focit játszott. Úgy gondolom, remek munka zajlik a Ferencvárosnál is, nem véletlenül tartják őket a bajnokság egyik favoritjának. A nagy hőség miatt az időjárás ugyan alkalmatlan volt a labdarúgásra, azonban szerencsére mindkét csapat mindent megtett azért, hogy a nézők jól szórakozzanak. Mi kezdtük jobban a meccset, de aztán a vezető gólunk megszerzése után több lehetősége is volt a Ferencvárosnak az egyenlítésre. A szünetben sikerült rendeznünk sorainkat, a második játékrészben pedig már nem volt komolyabb gólhelyzete a hazai csapatnak, nekünk azonban sikerült újabb gólt szereznünk. Úgy érzem, megérdemelten nyertünk, ráadásul, ha egy kicsit pontosabbak vagyunk a befejezéseknél, vagy egy kicsivel több szerencsénk van, akkor újabb gólokat szerezhettünk volna. Például Sanyi nagyszerű ívelése gólt érdemelt volna."

„Mindenképp a Ferencváros, hiszen a hőséggel nem csak nekünk kellett megbirkózni. Egy kifejezetten jó Fradit sikerült idegenben legyőznünk. A fővárosi csapat nagyon bátor focit játszott. Úgy gondolom, remek munka zajlik a Ferencvárosnál is, nem véletlenül tartják őket a bajnokság egyik favoritjának. A nagy hőség miatt az időjárás ugyan alkalmatlan volt a labdarúgásra, azonban szerencsére mindkét csapat mindent megtett azért, hogy a nézők jól szórakozzanak. Mi kezdtük jobban a meccset, de aztán a vezető gólunk megszerzése után több lehetősége is volt a Ferencvárosnak az egyenlítésre. A szünetben sikerült rendeznünk sorainkat, a második játékrészben pedig már nem volt komolyabb gólhelyzete a hazai csapatnak, nekünk azonban sikerült újabb gólt szereznünk. Úgy érzem, megérdemelten nyertünk, ráadásul, ha egy kicsit pontosabbak vagyunk a befejezéseknél, vagy egy kicsivel több szerencsénk van, akkor újabb gólokat szerezhettünk volna. Például Sanyi nagyszerű ívelése gólt érdemelt volna" – tette hozzá a Videoton támadója.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik