Vidi: Kovács István próbál nevetni a róla szóló vicceken

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.28. 20:26
Kovács István, a Videoton játékosa online-chat keretében válaszolt a szurkolók kérdéseire. Kovács szerint Joan Carrillóval próbálnak gólra törően, olykor látványosan játszani.  

„Annak ellenére, hogy Joan eddig pályaedző volt, mindenki hihetetlen tisztelettel van iránta, és nem utolsó sorban ő is felénk. Úgy érzem, ez a kölcsönös tisztelet az, ami erősíti a csapat kohézióját. Eddig azt tapasztaltam, hogy Joan próbálja a saját stílusát kialakítani, amit ezzel a csapattal lehet. Úgy érzem, az eredmények alapján ez látható is. Próbáljuk az akaratunkat ráerőltetni az ellenfélre, gólra törően, olykor látványosan tudunk játszani” – mondta Kovács, aki a csapatkapitány Sándor Györgyöt emelte ki a Vidiből. Kovács, aki a csapatkapitány Sándor Györgyöt emelte ki a Vidiből.

„Amikor ide kerültem, a szárnyai alá vett, annak ellenére, hogy azonos poszton játszunk. A mai napig hűen tükrözi, hogy ő a csapatkapitány – nem véletlenül.”

Kovács legemlékezetesebb góljának a DVSC elleni Szuperkupa-döntőn lőtt találatát nevezte, mert azzal sikerült kupagyőzelemhez segítenie csapatát.

Szóba kerültek a trollfocis poénok is, amelyeken próbál maga is nevetni:

„»Az ember akkor nő fel igazán, ha saját magán jóízűen tud nevetni« Igyekszem felnőni…”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik