Vidi: Kiprich fia előtt Gyurcsó és Szolnoki példája lebeg

Vágólapra másolva!
2013.02.12. 09:52
A nemsokára tizenkilencedik életévét betöltő Kiprich Dávid először edzőtáborozhat a Videoton első csapatával. A fiatal labdarúgó szeme előtt Gyurcsó Ádám és Szolnoki Roland példája lebeg, és elsődleges célja, hogy egyszer bemutatkozhasson a felnőtteknél.

„Múlt héten pénteken az U19-es együttessel mentem volna Madridba, amikor is közölték velem, hogy nem vagyok az utazó keret tagja. Először nem nagyon értettem a dolgot, de amikor hozzátették, hogy azért, mert vasárnap reggel a Vidi első csapatával indulok Törökországba, hirtelen nem tudtam mit mondani. Természetesen nagyon örültem, ám idő kellett, míg tudatosult bennem, hogy mekkora lehetőséget kaptam. Este alig tudtam elaludni, csak a beleki edzőtábor járt a fejemben" – nyilatkozta a vidi.hu-nak Kiprich, aki előtt Gyurcsó Ádám és Szolnoki Roland példája lebeg.vidi.hu-nak Kiprich, aki előtt Gyurcsó Ádám és Szolnoki Roland példája lebeg.

„Legjobban szélső védőt szeretek játszani, úgy tudom a leginkább segíteni a támadásokat. Bár az U19-ben most épp belső védő vagyok, ami pedig azért jó, mert átlátom az egész csapatot, hátulról tudom irányítani a társakat. Nem, nem beszéltünk a konkrét szerepemről, de igazából a kapuba is beállnék, ha arról lenne szó, a lényeg, hogy szerepelhessek a Vidi első csapatában. Viccet félretéve, Gyurcsó Ádám és Szolnoki Roland remek példák előttem, hogy hova lehet eljutni. Az elsődleges célom, hogy kerettag legyek, aztán mehetünk egyre feljebb, rajtam semmi nem fog múlni."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik