Vidi: hosszabbított a brazil légiós, a magyar válogatottba vágyik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
2016.09.16. 20:39
null
Vinícius álma válna valóra, ha Vidi játékosként lehetne magyar válogatott (Fotó: <a href="http://www.vidi.hu/2016/09/16/paulo-vinicius-2020-ig-hosszabbitott-a-vidivel.html">vidi.hu</a>)
Három évvel meghosszabbította a brazil labdarúgó, Paulo Vinícius szerződését a Videoton. A 2011 nyarán érkezett, 26 éves védő szerződése jövő nyáron járt volna le, így viszont már 2020-ban.

 

„Nem hittem volna 2011-ben, amikor a Vidihez igazoltam, hogy öt évvel később még mindig Székesfehérváron futballozom majd, ráadásul épp most írtam alá egy 2020-ig szóló szerződéshosszabbítást – nyilatkozta a vidi.hu-nak a fehérváriak alapembere. – A mai labdarúgásban nagyon ritka az, hogy egy játékos ilyen hosszú ideig ugyanabban a csapatban játszik... Sokat jelent számomra ez az ország, itt született a gyermekem, itt élünk hosszú évek óta a családommal, egy álmom válna valóra, ha Vidi-játékosként bemutatkozhatnék majd egyszer a magyar válogatottban is... Tele vagyok motivációval, és úgy érzem, a legjobb éveim még előttem vannak.”

„Örülök, hogy újabb alapemberrel, a védelem egyik oszlopos tagjával sikerült szerződést hosszabbítanunk – kommentált Kovács Zoltán sportigazgató. – A tárgyalások során végig éreztem, hogy Vinícius nagyon kötődik a Vidihez, és nagyon szeretne itt maradni. Ez a klub szempontjából kifejezetten fontos. Örülök, hogy egy olyan játékost sikerült megtartanunk, aki akár a magyar válogatottban is helyet követelne magának, amennyiben magyar állampolgársággal rendelkezne.”

A sportvezető zárásként elmondta, hogy a hírekkel ellentétben más klubok nem érdeklődtek Vinícius szerződtetéséről.

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek