Vidi: éjjel hangos próbariadót tartottak a Sóstói Stadionban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.27. 13:01
Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere a Facebookon kért elnézést a város lakóitól, miután éjféltől csaknem két órán át tartott hangos próbariadót a kivitelező az épülő Sóstói Stadionban. A zajra több lakos is panaszkodott – írja az fmc.hu.

Éjféltől majdnem hajnali kettőig tartott a próbariadó, amely során a hangosbemondón keresztül egy női hang ismételgette a következő szöveget: „Figyelem, figyelem! Ez egy tűzriadó. Kérem, hagyják el az épületet a meghatározott irányban!”„Figyelem, figyelem! Ez egy tűzriadó. Kérem, hagyják el az épületet a meghatározott irányban!”

A hangos beszéd kilométerekre elhallatszott, az internetes fórumokon többen panaszkodtak rá, ezért Cser-Palkovics András polgármester csütörtökön a reggeli órákban bocsánatot kért a Facebookon.

„Mindenkitől szeretnék elnézést kérni a kivitelező nevében is. Sokakat zavart meg pihenésében, sőt álmában a Sóstói Stadion tűzjelző-berendezésének egyébként szerencsére téves riasztása, és annak igen lassú leállítása. Határozottan kértük a kivitelezőt, hogy a jövőben ne kerüljön ilyenre sor! Még egyszer elnézést kérünk Mindenkitől” – írta a városvezető.

Mindenkitől szeretnék elnézést kérni a kivitelező nevében is. Sokakat zavart pihenésében, sőt álmában meg a Sóstói...

Közzétette: Dr. Cser-Palkovics András2018. szeptember 26., szerda

A Mol Vidi új stadionját várhatóan az év végéig átadják.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik