Videoton: „Volt csapat, amely nem érte el az élvonal szintjét”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.29. 11:43
Juhász Roland, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton középhátvédje szerint a csapatnak van esélye arra, hogy megvédje bajnoki címét, és véleménye szerint volt néhány együttes az első osztályban, amely nem érte el az élvonal szintjét.

A székesfehérváriak a 2014–2015-ös bajnokság utolsó fordulójában az ezüstérmes Ferencváros otthonába látogatnak, és szeretnének visszavágni a 4–0-s vereséget hozó Magyar Kupa-döntőért.

„Az már korábban eldőlt, hogy mi vagyunk a bajnokok, a Fradi pedig az ezüstérmes. Presztízse viszont van a szombati meccsnek, hiszen a Ferencváros nyilvánvalóan szeretné megőrizni hazai veretlenségét, mi pedig visszavágnánk a kupadöntőben elszenvedett vereségért – mondta Juhász Roland a vidi.hu-nak.

„Ez az egyik legkedvesebb bajnoki címem, hiszen Székesfehérváron olyan csapat tagja lehetek, amely nemcsak a pályán, azon kívül is rendkívül összetartó. Ennyire jó közösségben még nem voltam. Az egész szezonban őriztük nagy előnyünket. A tavaszi idényben nyújtott teljesítményünk is azt bizonyítja, hogy megérdemelten előztük meg a Fradit. Az utolsó forduló előtt tíz pont különbséggel vezetjük a tabellát, úgy, hogy a tavasszal a Ferencváros hazai pályán vívta a nehezebb mérkőzéseit, mi pedig idegenben.”

A magyar válogatott középhátvéd elmondta véleményét arról is, hogy várhatóan tizenkét csapattal kezdődik meg a következő évad.

„Nem akarok senkit megbántani, de a mostani bajnokságban volt egy-két csapat, amely nem érte el az élvonal szintjét. Ezekben az együttesekben is szerepelt azonban néhány jó futballista, akik más csapatoknak erősítést jelenthetnek. Jót tehet a bajnokságnak, hogy kevesebb klub lesz az élvonalban.”

A teljes interjút ide kattintva olvashatja el!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik