Videoton: újabb játékos hosszabbított szerződést

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.12. 15:35
Rövid időn belül harmadik játékosával hosszabbított szerződést a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton: a klub hivatalos honlapjának közlése szerint Haraszti Zsolt három évvel toldotta meg kontraktusát.

Kovács István és Zsótér Donát is a napokban hosszabbított a Videotonnal, a fehérváriak vasárnap Haraszti Zsolt szerződését is megtoldották újabb három évvel.Kovács István és Zsótér Donát is a napokban hosszabbított a Videotonnal, a fehérváriak vasárnap Haraszti Zsolt szerződését is megtoldották újabb három évvel.

Haraszti Zsolt 2012 januárjában szerződött Székesfehérvárra, mivel azonban a 2011–2012-es szezonban pályára lépett paksi és siófoki színekben is, ezért a 2011–2012-es idényben a szabályzat szerint már nem játszhatott egy harmadik csapatban, emiatt 2012 tavaszán is Siófokon játszott kölcsönben.

Tavaly télen súlyos sérülést szenvedett, a Zalaegerszeg elleni kupavisszavágón elszakadt a keresztszalagja. A nyáron tért vissza, az elmúlt félévet a Puskás Akadémiánál töltötte kölcsönben, ahol 10 bajnoki, 3 Ligakupa- és 3 Magyar Kupa-találkozón jutott szóhoz – olvasható a vidi.hu-n.

A januárt ismét a Vidiben kezdte, hétfőn pedig ő is elutazik a csapattal a spanyolországi edzőtáborba.

„Nagyon örülök, hogy sikerült meghosszabbítanunk a szerződésemet, hiszen az ország egyik legjobb csapatához tartozhatok, és igazán jól érzem magam a Vidiben. Az elmúlt félévet ugyan kölcsönben Felcsúton töltöttem, előtte pedig több hónapot hagytam ki egy sérülés miatt, de a mostani aláírás is azt bizonyítja, hogy a klub hosszútávon számol velem. Nagyon jól fogadtak a társak, úgy éreztem magam, mintha el sem mentem volna a nyár végén. Remélem, a tavalyihoz hasonlóan jól sikerül az edzőtábor a csapatnak és személy szerint nekem is, tavasszal pedig bizonyíthatok újra a Vidiben” – nyilatkozta a vidi.hu-nak Haraszti Zsolt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik