Videoton: Torghelle a presztízs miatt is nyerne a Loki ellen

Vágólapra másolva!
2012.10.28. 10:21
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton a vasárnap rangadót játszik a DVSC-Tevával. A fehérváriak csatára, Torghelle Sándor a klub hivatalos honlapján beszélt a Debrecen elleni mérkőzésről.
A fehérvári támadót az NB I 8. fordulójában kiállították, és hárommeccses eltiltást kapott, de azt már letöltötte, így vasárnap pályára léphet a Debrecen ellen.

„Nem vár ránk könnyű mérkőzés, a DVSC jó formában van a bajnokságban, és biztos, hogy nem feltartott kézzel érkeznek hozzánk. A mi önbizalmunknak nagyon jót tett a Basel elleni győzelem, azonban azt a történetet már lezártuk, nem foglalkozunk vele, az már a múlt. Pénteken regeneráló edzésünk volt, szombaton viszont már maximálisan a DVSC elleni bajnokinkra koncentrálunk. Hazai pályán mindenképp győzni szeretnénk, nem csak presztízsből, hanem azért is, hogy felzárkózzunk a tabellán az éllovasokhoz" – mondta a meccse előtti napon Torghelle a vidi.hu-nak.

A 42-szeres válogatott csatár nagy csatát vár a DVSC két középső védőjével, valamint elmondta, a küzdelemnek nagy szerepe lesz a mérkőzésen.

„Legtöbbször természetesen a DVSC belső védőivel kell megküzdenem. Mészáros Norberttel jól ismerjük egymást a válogatottból, ő egy nagyon kemény, harcos védő, nem kellemes ellenfél egyetlen támadó számára sem. De ugyanez elmondható a Debrecen másik középső védőjéről, Simacról is. Biztos, hogy a küzdelemnek is nagy szerepe lesz a mérkőzésen, de szerintem sok szép megmozdulást is láthatnak majd a stadionba kilátogató szurkolók, hiszen mindkét csapatban vannak ügyes, kreatív futballisták" – fejezte be Torghelle.

A Videoton–DVSC-Teva mérkőzés – amelyről élő, folyamatosan frissülő cikket közlünk – ma 16.30-kor kezdődik Székesfehérváron, a Sóstói Stadionban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik