Videoton: „Természetes, hogy mindenki minket akar megverni, állunk elébe"

Vágólapra másolva!
2011.02.25. 11:49
Mezey György, a Videoton labdarúgócsapatának vezetőedzője a vidi.hu-nak adott videointerjújában beszélt a Paks elleni Ligakupa-mérkőzésről, valamint a vasárnapi bajnoki nyitányról.

„A második mérkőzésen jobbak voltunk, de szerencsétlenségünkre katasztrofális volt az időjárás és a talaj, hiszen a mínusz hat fok és a göröngyös, jeges talaj nem felel meg a mi gyors, pörgős ritmusunknak" – elemezte Mezey György a Paks elleni 0–0-s döntetlent. Paks elleni 0–0-s döntetlent.

„Ennyire kiélezett még nem volt a verseny a csapatba kerülésért, de a szerkezet is érdekesen fog alakulni. Az biztos, hogy változások lesznek a kezdőcsapatban, illetve kulcskérdés, hogy Farkas Balázs játékképes-e vagy sem, mert a szereplésétől függően alakul a mi játékunk is."

„Eddigi munkásságom alatt általában mindig mindenki vadászott ránk, az edzők hiúsági kérdést csináltak abból, hogy pont ellenem produkáljanak. Ez érthető és abszolút reális, másrészt nyilván mindegyik csapat az élen állót akarja megverni, hogy bizonyítson. Állunk elébe!" – fejezte be interjúját a szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik