Videoton: „Támadásban agresszívebbnek kell lennünk"

Vágólapra másolva!
2013.01.24. 18:38
José Gomes, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton új vezetőedzője összességében elégedett volt az orosz élvonalbeli Dinamo Moszkva elleni nemzetközi felkészülési mérkőzésen látottakkal, azonban támadásban agresszívabb játékot vár a jövőben – adta hírül a vidi.hu.  



José Gomes, a Videoton vezetőedzője: „A támadásainknak még agresszívebbnek kell lenniük, és a labdatartásunkat is szeretnénk még tovább javítani. Azzal azonban tisztában kell lenni, hogy egy nagyon erős csapattal játszottunk a mai napon. Szervezetten és jól védekezett a Dinamo Moszkva, tehát nem volt könnyű dolgunk a támadásokkal. Van még hova fejlődnünk, azonban összességében elégedett vagyok a látottakkal."

Dan Petrescu, a Dinamo Moszkva vezetőedzője: „Igazságos eredmény született. Mi a felkészülés elején járunk, 10 napja kezdtük el a munkát. Ez volt a második felkészülési mérkőzésünk, és annak ellenére, hogy a sok edzés miatt fáradtabbak vagyunk, elégedett vagyok a teljesítményünkkel. A Videoton FC nagyon jó csapat, ezt tavaly Törökországban is megtapasztalhattam a Kuban Krasznodar vezetőedzőjeként, most azonban talán még annál is erősebbek. Ráadásul új edző érkezett a csapathoz, és látszott, hogy minden játékos bizonyítani szeretne. Ahogy mondtam, az eredmény reális, a mutatott játékunkkal pedig elégedett vagyok."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik