Videoton: Szolnoki marad, végleges az NB I-es keret

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.18. 18:43
Véglegesnek tekinthető a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton FC tavaszi keretet – írja a klub hivatalos honlapja. A klub tájékoztatása szerint a február 14-én lezárult átigazolási időszakban hatan távoztak az első keretből, heten érkeztek az első csapathoz.

Eldőlt, hogy Szolnoki Roland – akivel kapcsolatban megírtuk, hogy távozhat a fehérváriaktól – mégis marad a Videotonnál. „Ahogy azt a csütörtöki interjúban is említettem, Szolnoki Rolanddal távozóként számoltunk a téli szünetben. Az első kerettel csak azok készülhetnek, akik tavasszal is a klub játékosai lesznek, így amíg nem vált biztossá, hogy távozik vagy marad, a Vidi II-vel edzett. Végül nem sikerült eligazolnia, így mostantól újra az NB I-es kerettel készül" – mondta a védővel kapcsolatban Kovács Zoltán sportigazgató a vidi.hu-nak.Szolnoki Roland – akivel kapcsolatban megírtuk, hogy távozhat a fehérváriaktól – mégis marad a Videotonnál. „Ahogy azt a csütörtöki interjúban is említettem, Szolnoki Rolanddal távozóként számoltunk a téli szünetben. Az első kerettel csak azok készülhetnek, akik tavasszal is a klub játékosai lesznek, így amíg nem vált biztossá, hogy távozik vagy marad, a Vidi II-vel edzett. Végül nem sikerült eligazolnia, így mostantól újra az NB I-es kerettel készül" – mondta a védővel kapcsolatban Kovács Zoltán sportigazgató a vidi.hu-nak.

A fehérvári klub hivatalos honlapja Asmir Suljic elyzetével részletesen nem foglalkozik, de az kiderül, hogy a szélső már nem tagja az első keretnek. Mint ismert, Suljicnak a nyáron lejár a szerződése, és már megegyezett a Wisla Kraków-val a nyári folytatásról, viszont a két klub a téli átigazolásról még nem tudott megegyezni – vagyis jelen állás szerint Suljic a tavasszal csak a Vidi második csapatában kaphat lehetőséget, ha nem szerződik el még a télen Lengyelországba.

A Videoton 26-os kerete itt olvasható!

A Videoton jövő szombaton a Vasast fogadja albérletében, a felcsúti Pancho Arénában az NB I első tavaszi fordulójában.


TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTON FC-NÉL

Érkezők:
Huszti Szabolcs (Csangcsun Jataj – Kína, szabadon igazolhatóként), Boban Nikolov (macedón, Vardar Szkopje – Macedónia), Sztefan Scsepovics (szerb, Getafe – Spanyolország, legutóbb kölcsönben Sporting Gijón – Spanyolország), Tomás Tujvel (szlovák, Mezőkövesd)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek: Elvir Hadzic
(bosnyák-osztrák), Réti Patrik, Szabó Bálint
Kiszemeltek:
Távozók: Barczi Dávid (Vasas, szabadon igazolhatóként), Fejes András (Paksi FC, szabadon igazolhatóként), Horváth Tamás (Mezőkövesd), Asmir Suljic* (bosnyák-magyar, Wisla Kraków – Lengyelország,* 2018 nyarától)
Kölcsönbe távozók: Ezekiel Henty (nigériai, Puskás Akadémia), Szabó Bence (Nyíregyháza Spartacus)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik