Videoton: sajnálják a pécsi szurkolókat ért támadást - közlemény

Vágólapra másolva!
2011.08.22. 13:59
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Videoton–PMFC (4–1) szombati futballbajnoki mérkőzés előtt a hazai szurkolók megtámadták a pécsi drukkereket szállító autóbuszt. A székesfehérvári klub hivatalos közleményben fejezte ki sajnálatát az eset kapcsán. A vidi.hu-n megjelent közleményt változtatás nélkül közöljük.

„Klubunk mindig is büszke volt arra, hogy az ország egyik legjobb szurkolótáborával rendelkezik, amely szívét lelkét kiteszi a mérkőzések alatt, nemegyszer átsegítve a csapatot a nehezebb időszakokon.„Klubunk mindig is büszke volt arra, hogy az ország egyik legjobb szurkolótáborával rendelkezik, amely szívét lelkét kiteszi a mérkőzések alatt, nemegyszer átsegítve a csapatot a nehezebb időszakokon.

A Videoton FC a szurkolókat mindig a klub részének tekintette, és igyekezett szoros kapcsolatot tartani a különböző csoportokkal. Klubunk az elmúlt években arra is büszke lehetett, hogy a mérkőzések botrányoktól mentes, családbarát környezetben zajlottak a Sóstói Stadionban, ahova bárki félelmek nélkül látogathatott ki, hogy olyan szép futballünnepekben legyen része, mint amilyen a Pécs elleni szombati találkozó is volt.

A Videoton FC vezetősége éppen ezért rendkívül sajnálatosnak tartja a bajnoki találkozót megelőző, a stadiontól néhány kilométerre lezajlott eseményeket, és bízik benne, hogy egyedi, elszigetelt jelenségről van szó. A sérülteknek pedig mielőbbi gyógyulást kíván" – olvasható a Videoton hivatalos közleménye a vidi.hu-n.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik