Videoton: Paulo Sousa örül a fehérváriak bajnoki címének

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.27. 16:54
Paulo Sousa a Facebook-oldalán fejezte ki örömét, amelyet a Videoton és a Maccabi Tel-Aviv bajnoki címe váltott ki.

Paulo Sousa a következőt üzente a közösségi portálon:

„Nagyon örülök neki, hogy két korábbi klubom, a Videoton Magyarországon, illetve a Maccabi Tel-Aviv Izraelben bajnok lett. Figyelemmel követem az egykor általam irányított csapatok sorsát, a Vidi és a Maccabi szurkolóival, játékosaival és szakmai stábjával is különleges kapcsolatom volt, és ez azóta is tart, hiszen rengetegen gratuláltak a közösségi médián keresztül, valamint a honlapomon a Basellel elért sikeremhez. Szeretnék mindannyiótoknak köszönetet mondani a kedves szavakért és jókívánságokért, amennyit csak tudtam, elolvastam, nagyon sokat jelentenek ezek nekem és a családomnak. Szeretném újra kifejezni szeretetemet mindkét klub iránt, és további sikereket kívánok nekik, ha lehet, még jobb eredményeket a következő szezonra.”Paulo Sousa a következőt üzente a közösségi portálon:

„Nagyon örülök neki, hogy két korábbi klubom, a Videoton Magyarországon, illetve a Maccabi Tel-Aviv Izraelben bajnok lett. Figyelemmel követem az egykor általam irányított csapatok sorsát, a Vidi és a Maccabi szurkolóival, játékosaival és szakmai stábjával is különleges kapcsolatom volt, és ez azóta is tart, hiszen rengetegen gratuláltak a közösségi médián keresztül, valamint a honlapomon a Basellel elért sikeremhez. Szeretnék mindannyiótoknak köszönetet mondani a kedves szavakért és jókívánságokért, amennyit csak tudtam, elolvastam, nagyon sokat jelentenek ezek nekem és a családomnak. Szeretném újra kifejezni szeretetemet mindkét klub iránt, és további sikereket kívánok nekik, ha lehet, még jobb eredményeket a következő szezonra.”

A portugál szakember 2011 és 2013 között irányította a Videotont, amellyel „csak” két Szuperkupát és egy Ligakupát nyert, a Maccabi Tel-Aviv vezetőedzőjeként viszont a 2013–2014-es idényben bajnok lett, csakúgy, mint a mostani szezonban a Basellel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik