Videoton: Nikolics Barcelonában is járt a nagy célok előtt

Vágólapra másolva!
2012.12.31. 11:36
Nikolics Nemanja, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton csatára Barcelonában is eltöltött egy hetet, hogy teljesen feltöltődjön. A 25 éves futballista nem titkolja nagy céljait, legközelebb is szeretne gólokat szerezni a nemzetközi porondon.

„Most azonban a családé és a pihenésé a főszerep. Decemberben egy hetet Barcelonában töltöttem a családommal, ezt követően Magyarországon is ünnepeltünk, a szerb karácsony idejére pedig Szerbiába utazunk. Az év utolsó napjai mindig különlegesek számomra, hiszen szilveszterkor ünneplem a születésnapomat, de amióta a kislányom megszületett, már nem a bulizásról szól mindez számomra, hanem arról, hogy a családommal ünnepelhetek, és ez mindennél többet ér" – nyilatkozta a 25. születésnapját december 31-én ünneplő Nikolics Nemanja a vidi.hu-nak.Nikolics Nemanja a vidi.hu-nak.

„Tavasszal több nagy feladatunk is lesz. Amíg matematikai esélyünk van a bajnoki cím megszerzésére, addig küzdeni fogunk, de mellette a Magyar Kupát és a Ligakupát is meg akarjuk nyerni. Egyáltalán nem lesz egyszerű feladatunk, hiszen nagyon kiegyenlített az NB I mezőnye, és elég sok pont választ el bennünket a listavezetőtől, ráadásul tavasszal a rangadóinkat idegenben fogjuk játszani, egyszóval nemes feladat előtt állunk" – tett hozzá a gólerős támadó.

„Ahhoz, hogy tovább fejlődjünk, újabb célt kell kitűznünk magunk elé, és dolgoznunk kell azért, hogy azt a célt is megvalósítsuk. Nem egyszeri résztvevői szeretnénk lenni a nemzetközi futballnak, hanem rendszeresen pályára akarunk lépni akár az Európa Ligában, akár a Bajnokok Ligájában. Úgy érzem, mi játékosok, a szurkolók és Székesfehérvár is megérdemli azt, hogy minden évben ide jöjjenek a legjobb külföldi csapatok" – nézett a jövőbe az ősszel minden sorozatot beleszámítva 16 gólt szerző Nikolics.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik