Videoton: Nikolics a győri kórházban töltötte az éjszakát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.09. 06:47
A győri kórházban töltötte az éjszakát Nikolics Nemanja, a Videoton labdarúgója, aki a Győri ETO elleni MK-elődöntő szerdai visszavágóján, a második félidő közepén szenvedett súlyosnak tűnő sérülést. Az eszméletét is elveszítő támadó a vidi.hu klubhonlapnak elmondta: az esetre nem emlékszik, de már jól van, és készül a mielőbbi visszatérésre.

„Köszönöm mindenkinek, aki mielőbbi jobbulást kívánt. Nem emlékszem pontosan az ütközés körülményeire, de már jobban vagyok, és mindent megteszek azért, hogy mielőbb visszatérhessek a pályára.”

Nikolicsért a mentő bement a pályára (Fotó: Czerkl Gábor)
Nikolicsért a mentő bement a pályára (Fotó: Czerkl Gábor)

Ehhez persze előbb az orvosoknak is lesz még egy-két szavuk, hiszen ma tüzetesebb orvosi vizsgálatnak vetik alá a labdarúgót, akit a játéktéren tettek be a mentőautóba.

„Nikolics Nemanja komoly agyrázkódást szenvedett az ütközés során – mondta dr. Gyarmati Erik, a fehérvári csapat orvosa. – A CT-vizsgálat eredménye azonban szerencsére negatív, neurológiai tünetei nincsenek, vagyis nem szenvedett maradandó károsodást. Az éjszakára mindenképpen bent kellett maradnia a kórházban megfigyelésre. Hogy pontosan meddig, az a további vizsgálatok után dől el."

A találkozón a Videoton 2–1-re nyert a bajnokságban listavezető Győr ellen – az ETO a hajrában szépített –, de mégis a vesztes házigazdák lehettek a boldogabbak, hiszen összesítésben 3–2-re nyerték meg az elődöntős párharcot, és készületnek a DVSC-Teva elleni, május 22-i fináléra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik