Videoton: „Nem fogom túlpörögni az FTC-meccset”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.09. 08:24
Dobogóra, nemzetközi kupaszereplésre feljogosító helyezésre és Magyar Kupa-győzelemre tör a Videoton – mondta a fehérvári klub honlapjának Haraszti Zsolt. A labdarúgó számára különleges lesz a szerdai negyeddöntő: volt csapata ellen léphet pályára.

„Nyilván számomra ez furcsa helyzet, hiszen pár hete még a Ferencváros játékosa voltam, és az első tétmeccsemet visszatérve a Vidibe pont a zöld-fehérek ellen játszhatom. Motivált vagyok, és várom a találkozót, de nem fogom túlpörögni ezt a meccset, hiszen az könnyen visszafelé sülhet el” – idézi a vidi.hu Haraszti Zsoltot.vidi.hu Haraszti Zsoltot.

A játékos szerint az, hogy az első mérkőzést a Groupama Arénában rendezik meg, a Ferencvárosnak kedvez, a Videoton azonban azon lesz, hogy megakadályozza a zöld-fehérek előnyszerzését.

„Úgy érzem, sikeres volt a csapat felkészülése. Horváth Ferencék fő feladata az volt, hogy stabilizálják a védekezést, ez sikerült is. Elöl pedig olyan játékosaink vannak, akik mind gólképesek – folytatta a labdarúgó. – Nem vár ránk könnyű tavasz abból a szempontból, hogy a hazai meccseinket is tulajdonképpen idegenben kell játszanunk, de van olyan erős a keretünk, hogy ezt a nehézséget is legyőzzük.”

S hogy miként sikerült a klubváltás utáni beilleszkedés?

„A felkészülés közepén csatlakoztam januárban a Vidihez, és itt teljesen más munkát végeztem el, mint az ezt megelőző időszakban a Ferencvárosnál. Szerencsére sok ismerős maradt itt a Vidinél, emiatt a beilleszkedésem is sokkal gyorsabban megtörtént, mintha teljesen új közegbe kerültem volna.”

MAGYAR KUPA
NEGYEDDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉSEK
Kedd

18.00: Nyíregyháza (NB III)–DVSC-Teva (Tv: M4 Sport)
Szerda
18.00: Ferencváros–Videoton (Tv: M4 Sport)
18.00: Békéscsaba–Kozármisleny (NB III)
18.00: Újpest–Tiszaújváros (NB III)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik