Videoton: Nem a legerősebb ellenfelet kaptuk - Nagy Dániel

Vágólapra másolva!
2010.06.22. 10:56
A Videoton játékosai a klub hivatalos honlapjának nyilatkozva értékelték a fehérvári csapat Európa-liga-sorsolását. A futballisták nincsenek megijedve a szlovén NK Maribortól.

Farkas Balázs: – Könnyű ellenfél nemzetközi szinten szerintem nem létezik. Az más kérdés, hogy nyilván kaphattunk volna kissé gyengébb csapatot is. Ám ezt a logikát követve erősebb együttes ellen is kezdhettünk volna. A Maribor egyik előnye, hogy nem kell messzire utaznunk, aminek mindenki örül.Farkas Balázs: – Könnyű ellenfél nemzetközi szinten szerintem nem létezik. Az más kérdés, hogy nyilván kaphattunk volna kissé gyengébb csapatot is. Ám ezt a logikát követve erősebb együttes ellen is kezdhettünk volna. A Maribor egyik előnye, hogy nem kell messzire utaznunk, aminek mindenki örül.

Elek Ákos: – Nem tudok róluk különösebben sokat, de ha abból indulok ki, hogy a szlovénok kint vannak a dél-afrikai világbajnokságon, mi meg nem, nyilván egy nálunk erősebb bajnokság második helyezettjéről beszélünk a Maribor kapcsán.

Gosztonyi András: – A csapatban mindannyian szeretnénk minél messzebbre jutni az Európa-ligában, ehhez azonban le kell győznünk néhány ellenfelet. A sors most úgy hozta, hogy a Maribor az első akadály. Kíváncsian várom a találkozókat.

Nagy Dániel: – Épp a konditeremben voltam, amikor a mester közölte a hírt, hogy a Maribor lesz az első ellenfelünk. Abból a négy csapatból, akikre előzetesen számítottunk, nem a legerősebbet kaptuk. Véleményem szerint a Maribor verhető csapat, jó esélyeink vannak a továbbjutásra.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik