Videoton: Nagyon úgy néz ki, hogy halasztás lesz - Mezey György

Vágólapra másolva!
2010.12.01. 17:26
A Videoton labdarúgócsapatának hivatalos honlapja részletes beszámolót közöl az együttes mai tréningjéről, a vidi.hu idézi Mezey György vezetőedzőt, aki szerint elmarad a hétvégi bajnoki forduló.

„A kinti hideg, rideg időjárás ellenére az öltözőben kellemes hangulat uralkodott, többen azt latolgatták, vajon mennyi esélye van annak, hogy a hétvégén lejátsszuk az előrehozott 17. fordulót. Hivatalos döntés erről csak holnap születik a labdarúgó szövetségben" – fogalmaz a Videoton honlapján megjelent edzésbeszámoló, amelyben Mezey György is megszólal.

„Nagyon úgy néz ki, hogy halasztás lesz, a magyar futball nincs felkészülve az ilyen időjárásra. Márpedig, ha tavaszra teszik át a fordulót, akkor nyilván logikus lenne a még hátralévő Magyar Kupa-mérkőzések tavaszra halasztása is" – mondta a Videoton vezetőedzője.

A csapattal kapcsolatos hír, hogy kiegészült a keret, hiszen a térdműtéten átesett Hidvégi Sándor, illetve a bokaproblémákkal küzdő Goran Vujovics is együtt gyakorol már a többiekkel, de teljes értékű munkát valószínűleg csak januárban végezhetnek.

Az első csapat programja holnap délelőtt ismét edzéssel folytatódik, de azt, hogy a műfüvön vagy máshol gyakorolnak-e a játékosok, a reggeli időjárási körülmények határozzák majd meg. A Videoton az NB I-ben szombaton a Vasashoz látogat – amennyiben az időjárás engedi, és nem lesz halasztás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik