Videoton: Mindig az első helyért kell harcolnunk - Oliveira

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.09. 19:59
Filipe Oliveira, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton középpályása elégedett az elmúlt idénnyel és teljesítményével. Bár tavasszal nem kerülték el a sérülések, már teljesen egészségesen és motiváltan várja a folytatást.

„A szezon első fele egészen fantasztikus volt az Európa Liga meneteléssel, de a második rész is remekül sikerült, nagyon jó meccseket játszottunk, sok gólt szereztünk. A téli szünetben eléggé le voltunk maradva a Győrtől, ezért nagyon keményen kellett dolgoznunk, hogy behozzuk őket. Ennek a klubnak mindig az első helyért kell harcolnia, ezt tettük tavasszal, de sajnos nem sikerült megnyerni a bajnokságot. A második hellyel azonban újra lehetőséget kaptunk arra, hogy az Európa Ligában szerepeljünk, amit nagyon vár már a csapat, hiszen tavaly megtapasztalhattuk, hogy milyen nagyszerű ebben a sorozatban pályára lépni" – nyilatkozta Filipe Oliveira a vidi.hu-nak.Filipe Oliveira a vidi.hu-nak.

„Januárban kezdtük a közös munkát José Gomessel, és úgy érzem, jó irányba megyünk. Kicsit szerencsétlen volt ez a tavasz számomra a sérülések miatt, először két és fél hetet, aztán másfél hónapot kellett kihagynom. Ez utóbbi volt pályafutásom leghosszabb kihagyása, szóval nem érintett túl jól. De ez már a múlt, és összességében azt hiszem, nekem is jó évem volt. Ahhoz, hogy újra elérjük az EL csoportkörét, két meccsel többet kell játszanunk, mint tavaly, úgyhogy nem lesz könnyű. De lépésről lépésre kell haladnunk, egyelőre tehát az első mérkőzésre koncentrálunk. Nagy alázattal kell futballoznunk mindenki ellen, és hinni abban, hogy végül elérjük a célunkat. Hiába volt hosszú szezon, nem lesz sok időnk pihenni, a rövidke nyári szünetet otthon, Portugáliában töltöm" – tette hozzá a 29 éves középpályás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik