Videoton: Minden meccs után jobbak leszünk - Carrillo

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.04. 13:07
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton vezetőedzője, Joan Carrillo a székesfehérváriak első felkészülési mérkőzése előtt nyilatkozott.

„Nagyon elégedett vagyok eddig a csapattal, az elmúlt másfél hétben igazán keményen dolgoztak a játékosok – mondta Carrillo a vidi.hu-nak. – Amikor a Vidi pályára lép, akkor mindig fontos, hogy milyen eredményt ér el az együttes. Most azonban, mivel egy felkészülési meccset játszunk, az eredménynél is fontosabb dolgokra kell odafigyelni. Mégpedig arra, hogy mit is látok a pályán. Mennyire vagyunk szervezettek, milyen gyorsan, milyen dinamikusan játszunk, és mennyire pontosan.”Carrillo a vidi.hu-nak. – Amikor a Vidi pályára lép, akkor mindig fontos, hogy milyen eredményt ér el az együttes. Most azonban, mivel egy felkészülési meccset játszunk, az eredménynél is fontosabb dolgokra kell odafigyelni. Mégpedig arra, hogy mit is látok a pályán. Mennyire vagyunk szervezettek, milyen gyorsan, milyen dinamikusan játszunk, és mennyire pontosan.”

„Fontos az is, hogy milyen hibák jönnek elő. A következő időszakban a legfontosabb meccsünk a Pápa elleni szezonnyitónk lesz, ez nem is kérdéses. Az edzőmeccseket azért játsszuk, hogy fejlődjünk. Minden lejátszott mérkőzés után jobbak és jobbak leszünk. Vannak játékosok, akik több poszton is bevethetők, én pedig kíváncsi vagyok rájuk, ezért biztos, hogy néhányan a következő felkészülési meccseken más és más szerepkörben fognak feltűnni.”

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
18.00: SV Allerheiligen (osztrák III.)–Videoton (helyszín: Oberaich)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik