Videoton: Meg kell mutatnunk a valódi arcunkat – Lazovics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.11. 21:42
Danko Lazovics, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton csatára a klubja hivatalos honlapjának beszélt az Újpest elleni bajnoki mérkőzés előtt a várakozásairól. Emellett szóba került a bajnoki cím is, aminek a megszerzéséhez a szerb csatár szerint meg kell mutatniuk a valódi arcukat.

„Nagyon vártam, hogy leteljen a három mérkőzésre szóló eltiltásom, örülök, hogy a DVSC és a Haladás ellen is sikerült nyernünk a legutóbbi két fordulóban. Hátra van még számunkra a bajnokságból három kiemelt fontosságú bajnoki mérkőzés, melyekre igen kemény munkával készülünk. Ezen a három mérkőzésen meg kell mutatnunk a valódi arcunkat, és begyűjtenünk mind a kilenc pontot. Továbbra is a saját kezünkben van a sorsunk, meg kell nyernünk a bajnokságot, hiszen nagyon sokat dolgoztunk ezért az elmúlt közel egy évben” – mondta a vidi.hu-nak Danko Lazovics. vidi.hu-nak Danko Lazovics.

„A szezonban két gólzáporos meccset játszottunk az Újpest ellen, és mindkettőből mi kerültünk ki győztesen. Úgy gondolom, a szombat esti mérkőzésen a nagyobb nyomás rajtunk lesz, éppen ezért semmiképp sem számítok könnyű találkozóra. Hasonló felfogásban kell futballoznunk, mint tettük azt a DVSC ellen, vagy a korábbi két Újpest elleni találkozónk alkalmával, és akkor jó esélyünk lesz a sikerre. A legfontosabb, hogy csak a győzelemre koncentráljon mindenki. Ezen a három találkozón nem az számít, hogy hogyan nyerünk, egyedül az a fontos, hogy minden meccs után úgy jöjjünk le a pályáról, hogy miénk a három pont” – fogalmazott a szerb csatár.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik