Videoton: már csak két poszton nem dőlt el a tavaszi kezdő

Vágólapra másolva!
2010.02.09. 14:01
Mezey György, a Soproni Ligában listavezető Videoton vezetőedzője a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában a tavaszi várható kezdőcsapatról is beszámolt, szerinte a mai CFR Cluj elleni mérkőzéshez hasonló együttessel játszanak majd a bajnokikon, és már csak két poszt van, amelyről még nem döntött.

„Nagyon várom a mai összecsapást, amely ugyan nem az edzőtábor utolsó felkészülési mérkőzése, de jelentős munkával töltött időszak lezárásának tartom. A csapattól teljes koncentrációt és mentálisan is odaadó játékot várok, amely megfelel egy bajnoki szintjének. A mai kezdő tizenegy végigjátssza a mérkőzést, a cseréket is úgy tervezem, mintha bajnoki összecsapás lenne. Két poszton van még kérdőjel. Mondhatom, hogy tizennégy-tizenöt ember teljesen felkészült a bajnokságra. Elek szerepe még kérdéses, erről volt már korábban is szó. Andicsnak van esélye még bejutni a kezdőbe, hiszen kevés hibával, jól játszik. Az is biztos, hogy Lencse kihagyja a rajtot, mert egy mérkőzésre szóló eltiltása van. Nikolics rakétaszerűen jön fölfelé, de még nem egészen kész. Úgy látom, a szervezőegység megvan, úgyhogy a mai összeállítás már nagyon hasonlít a majdani kezdőhöz” – nyilatkozta Mezey a vidi.hu-nak.


A CFR Cluj elleni kezdőcsapat: Sebők Zs. – Lázár, Lipták, Horváth G., Elek – Farkas B., Sándor, Polonkai – Nagy D., Alves, Vujovics.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik