Videoton: Lázár Pál biztosan nem játszik a Szolnok elleni meccsen

Vágólapra másolva!
2010.09.11. 16:50
Mezey György, a Videoton vezetőedzője klubja hivatalos honlapjának adott interjújában beszélt arról, hogy Lázár és Mutumba egész biztosan nem kap lehetőséget a Szolnok elleni holnapi bajnoki mérkőzésen.

„A válogatottakból visszatérők közül ezúttal Lázárra nem számíthatunk. Az orvosi vizsgálatok ugyan kimutatták, hogy nincs szó sérülésről, de Pali térde mégis be van dagadva, s véleményem szerint inkább most hagyjon ki mérkőzést, mintsem hogy ezzel a térddel pályára lépjen, és aztán hosszabb időre kidőljön a sorból. Két napja nem is végez rendes edzésmunkát. A többiek rendben vannak, bár nem mondanám, hogy nem zavarta meg őket a nagyválogatottnál lezajló »utójáték«”– nyilatkozta Mezey György.

„Az olimpiai válogatottakon pedig még érződik a csalódottság. Van azonban még egy napunk. Bozsovics is megérkezett, pénteken már edzett. Miután jól teljesített a montenegrói válogatottban, s a hírek szerint a csapat egyik legjobbja volt, most visszakerül a keretbe. Eljött az ideje Mutumba bemutatkozásának is, végre olyan teljesítményt láttam tőle, amelyre régóta várok. Ennek ellenére nem tudok lehetőséget adni neki, mert a pénteki edzésen hasfali fájdalmakra panaszkodott, és a combközelítő izmai sincsenek teljesen rendben” – mondta a szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik