HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2016.07.30 14:38 Frissítve: 2016.07.30 15:00

Videoton: Kuttor Attila is szeretne hozzájárulni a sikerekhez

A Videoton labdarúgócsapatának korábbi játékosai, ifj. Horváth Gábor, Kuttor Attila és Szalai Tamás a klub hivatalos honlapjának beszéltek jelenlegi fehérvári munkájukról – mindhárman az utánpótlásban dolgoznak.

HIRDETÉS

 

Már javában zajlik a felkészülés az U12-nél magasabb korosztályokban, az átalakított utánpótlás-képzés csapatát erősíti az idei szezontól ifj. Horváth Gábor, Kuttor Attila és Szalai Tamás is – írja a vidi.hu.

A Videoton hét korosztályos csapata is megkezdte a felkészülést a következő bajnoki szezonra. Kenyeres Imre, a utánpótlás sportigazgatója korábban elmondta, a hatékonyabb munka érdekében jelentősen átalakult a Vidi utánpótlásának felépítése. Mostantól az U12-nél idősebb korosztályokban a főállású vezetőedző mellett még két edző segíti a gyermekek felkészítését, valamint egyéni edzők is bekapcsolódtak a munkába. A főállású edzők között ráadásul több volt Vidi-játékos is szerepet kapott.

„Örülök neki, hogy vissza tudtam jönni a Vidihez, hiszen én Székesfehérváron telepedtem le a családommal, Fehérvár-központú vagyok annak ellenére, hogy a munka miatt sokat voltam úton. Amit kaptam a klubtól az itt töltött évek alatt, abból szeretnék most visszaadni mind többet a munkámmal. Remélem, hogy hozzá tudok járulni a Vidi utánpótlásának sikeréhez” – mondta Kuttor Attila, az U17-es csapat vezetőedzője.

„Amikor eljöttem a holland klubomtól, ahol ugyancsak utánpótlásedzőként dolgoztam, úgy gondoltam, külföldön folytatom, de a szívem egyértelműen visszahúzott a nevelőegyesületemhez. Nagyon boldog vagyok, hogy részt vállalhatok a közös munkából, és remélem, hogy magasabb szintre emelhetjük a fehérvári utánpótlást, és hasonló sikerekben lesz részük a most még utánpótláskorú játékosoknak, mint amit én átéltem aktív koromban. Alázattal és fegyelmezetten kell dolgoznunk” – emelte ki ifj. Horváth Gábor, aki a játékosok egyéni képzéséért lesz felelős a következő szezonban.

„Nagyon örültem Kenyeres Imre megkeresésének, hiszen hétéves korom óta futballoztam Fehérváron, csaknem húsz évig voltam a Vidi-család tagja. Imádom ezt a klubot, itt nőttem fel, és boldog vagyok, hogy újra itt lehetek” – fogalmazott Szalai Tamás, az U19-esek edzője.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.16 23:47:28

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. „Kommentre” kész volt a drukker – fél évszázaddal ezelőtt is. A Népsport pedig vette a bátorságot, s 1968 novemberében meghirdette: „Szerkesszen velünk!”

2018.11.14 18:28:49

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Aláírták az üzemeltetési szerződést, extra programokkal várják a szurkolókat az új stadionban.

2018.11.13 22:04:30

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Megerősítették az izomzatot, hogy átvegye a szalagok szerepét.

2018.11.13 12:04:43

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Rózsa Dániel 2016-ban Djuricin 11-esét is kifogta. A Vidi mintha nem ugyanaz a csapat lenne a kupameccsek után.

2018.11.12 10:25:38

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Vidi-edző szerint az alapemberek hiánya nem lehet kifogás. A 14. forduló mestermérlegei.

HIRDETÉS
HIRDETÉS