nemzetisport.hu 2016.07.30 14:38 Frissítve: 2016.07.30 15:00

Videoton: Kuttor Attila is szeretne hozzájárulni a sikerekhez

A Videoton labdarúgócsapatának korábbi játékosai, ifj. Horváth Gábor, Kuttor Attila és Szalai Tamás a klub hivatalos honlapjának beszéltek jelenlegi fehérvári munkájukról – mindhárman az utánpótlásban dolgoznak.

 

Már javában zajlik a felkészülés az U12-nél magasabb korosztályokban, az átalakított utánpótlás-képzés csapatát erősíti az idei szezontól ifj. Horváth Gábor, Kuttor Attila és Szalai Tamás is – írja a vidi.hu.

A Videoton hét korosztályos csapata is megkezdte a felkészülést a következő bajnoki szezonra. Kenyeres Imre, a utánpótlás sportigazgatója korábban elmondta, a hatékonyabb munka érdekében jelentősen átalakult a Vidi utánpótlásának felépítése. Mostantól az U12-nél idősebb korosztályokban a főállású vezetőedző mellett még két edző segíti a gyermekek felkészítését, valamint egyéni edzők is bekapcsolódtak a munkába. A főállású edzők között ráadásul több volt Vidi-játékos is szerepet kapott.

„Örülök neki, hogy vissza tudtam jönni a Vidihez, hiszen én Székesfehérváron telepedtem le a családommal, Fehérvár-központú vagyok annak ellenére, hogy a munka miatt sokat voltam úton. Amit kaptam a klubtól az itt töltött évek alatt, abból szeretnék most visszaadni mind többet a munkámmal. Remélem, hogy hozzá tudok járulni a Vidi utánpótlásának sikeréhez” – mondta Kuttor Attila, az U17-es csapat vezetőedzője.

„Amikor eljöttem a holland klubomtól, ahol ugyancsak utánpótlásedzőként dolgoztam, úgy gondoltam, külföldön folytatom, de a szívem egyértelműen visszahúzott a nevelőegyesületemhez. Nagyon boldog vagyok, hogy részt vállalhatok a közös munkából, és remélem, hogy magasabb szintre emelhetjük a fehérvári utánpótlást, és hasonló sikerekben lesz részük a most még utánpótláskorú játékosoknak, mint amit én átéltem aktív koromban. Alázattal és fegyelmezetten kell dolgoznunk” – emelte ki ifj. Horváth Gábor, aki a játékosok egyéni képzéséért lesz felelős a következő szezonban.

„Nagyon örültem Kenyeres Imre megkeresésének, hiszen hétéves korom óta futballoztam Fehérváron, csaknem húsz évig voltam a Vidi-család tagja. Imádom ezt a klubot, itt nőttem fel, és boldog vagyok, hogy újra itt lehetek” – fogalmazott Szalai Tamás, az U19-esek edzője.

2019.04.24 14:39:11

Labdarúgó NB I VAJDA GYÖRGY

Sokáig kiegyenlített volt a párharc, de a Honvéd végül biztosan nyert idegenben is.

2019.04.23 19:40:46

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

„Sokan ebből a klubból élnek, én ezért a klubért halok. Én még akkor is itt leszek, amikor jó néhányan már nem.”

2019.04.23 22:11:19

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. A magyar élvonal meccseinek nézőszáma finom emelkedést mutat

2019.04.23 19:43:33

Labdarúgó NB I BERECZKY ATTILA

A parázs hangulatú mérkőzésen három góllal nyert a vendégcsapat Debrecenben.

2019.04.23 17:53:40

Labdarúgó NB I PÓR KÁROLY

A Ferencvárossal hét címet nyert, most 31 évesen a Soroksárral írhatna történelmet Gyömbér Gábor.