HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2016.07.30 14:38 Frissítve: 2016.07.30 15:00

Videoton: Kuttor Attila is szeretne hozzájárulni a sikerekhez

A Videoton labdarúgócsapatának korábbi játékosai, ifj. Horváth Gábor, Kuttor Attila és Szalai Tamás a klub hivatalos honlapjának beszéltek jelenlegi fehérvári munkájukról – mindhárman az utánpótlásban dolgoznak.

HIRDETÉS

 

Már javában zajlik a felkészülés az U12-nél magasabb korosztályokban, az átalakított utánpótlás-képzés csapatát erősíti az idei szezontól ifj. Horváth Gábor, Kuttor Attila és Szalai Tamás is – írja a vidi.hu.

A Videoton hét korosztályos csapata is megkezdte a felkészülést a következő bajnoki szezonra. Kenyeres Imre, a utánpótlás sportigazgatója korábban elmondta, a hatékonyabb munka érdekében jelentősen átalakult a Vidi utánpótlásának felépítése. Mostantól az U12-nél idősebb korosztályokban a főállású vezetőedző mellett még két edző segíti a gyermekek felkészítését, valamint egyéni edzők is bekapcsolódtak a munkába. A főállású edzők között ráadásul több volt Vidi-játékos is szerepet kapott.

„Örülök neki, hogy vissza tudtam jönni a Vidihez, hiszen én Székesfehérváron telepedtem le a családommal, Fehérvár-központú vagyok annak ellenére, hogy a munka miatt sokat voltam úton. Amit kaptam a klubtól az itt töltött évek alatt, abból szeretnék most visszaadni mind többet a munkámmal. Remélem, hogy hozzá tudok járulni a Vidi utánpótlásának sikeréhez” – mondta Kuttor Attila, az U17-es csapat vezetőedzője.

„Amikor eljöttem a holland klubomtól, ahol ugyancsak utánpótlásedzőként dolgoztam, úgy gondoltam, külföldön folytatom, de a szívem egyértelműen visszahúzott a nevelőegyesületemhez. Nagyon boldog vagyok, hogy részt vállalhatok a közös munkából, és remélem, hogy magasabb szintre emelhetjük a fehérvári utánpótlást, és hasonló sikerekben lesz részük a most még utánpótláskorú játékosoknak, mint amit én átéltem aktív koromban. Alázattal és fegyelmezetten kell dolgoznunk” – emelte ki ifj. Horváth Gábor, aki a játékosok egyéni képzéséért lesz felelős a következő szezonban.

„Nagyon örültem Kenyeres Imre megkeresésének, hiszen hétéves korom óta futballoztam Fehérváron, csaknem húsz évig voltam a Vidi-család tagja. Imádom ezt a klubot, itt nőttem fel, és boldog vagyok, hogy újra itt lehetek” – fogalmazott Szalai Tamás, az U19-esek edzője.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.19 23:53:59

Labdarúgó NB I SINKOVICS GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Egyetlen szakember képviseli Magyarországon az állandóságot.

2018.09.19 08:01:52

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

„Alig két hónapja vagyok itt, de a véleményem teljes mértékben megváltozott.”

2018.09.17 20:27:12

Labdarúgó NB I SINKOVICS GÁBOR

„A mozgása még nem tökéletes, de már felkel az ágyból, igaz, némi segítséggel.”

2018.09.17 13:55:09

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A csatár reagált edzője kritikájára – a forduló mérlegelése; trükkje; felismerése; csetepatéja.

2018.09.15 23:36:15

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Aztán kezdtek esetlegessé válni a szándékok a pályán.

HIRDETÉS
HIRDETÉS