Videoton: Kovács István a Fraditól kapott zakót emelte ki

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.19. 17:13
Hiába szenvedett 1–0-s vereséget a Ferencváros otthonában a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton, Kovács István szívesen emlékszik vissza arra a meccsre.

„Sajnos nem kezdtük jól a szezont, és bizony ezért érhet minket kritika – kezdte értékelését Kovács István a vidi.hu-nak. – Nagy változások történtek a csapat életében, végül a Horváth Ferenc által vezetett szakmai stáb iránymutatásával a csapat újra csapatként funkcionált, amelynek köszönhetően sikerült a dobogóig felérni a saját magunk által ásott nagyon mély gödörből.”Kovács István a vidi.hu-nak. – Nagy változások történtek a csapat életében, végül a Horváth Ferenc által vezetett szakmai stáb iránymutatásával a csapat újra csapatként funkcionált, amelynek köszönhetően sikerült a dobogóig felérni a saját magunk által ásott nagyon mély gödörből.”

Hogy melyik volt a legemlékezetesebb mérkőzés számodra? Két találkozót emelnék ki, ami nemcsak nekem, hanem – úgy érzem – a csapatnak is fontos volt. Az első a Haladás elleni kupameccs első felvonása, amelyen sikerült nyernünk idegenben. Számomra természetesen azért is jó emlék, mert azon a pályán sikerült gólt lőnöm, ahol felnőttem. A csapatnak is fontos győzelem volt, mert a bajnoki bukdácsolásunkat egy kupasikerrel tudtuk enyhíteni, ami jó alapot adott a folytatáshoz.”

„A másik, ami talán érdekesnek tűnhet, az a Ferencvárostól elszenvedett idegenbeli vereségünk. Ez azért, mert olyan szinten összehozta a csapatot az egymásért való küzdeni tudással, fegyelmezettséggel, alázattal, ami után azt tudom mondani, ez egy »győzelemmel« felérő vereség volt.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik