Videoton: Kleinheisler kedden csatlakozhat a Werderhez

Vágólapra másolva!
2016.01.10. 08:39
A német labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Werder Bremen hivatalos honlapján is megjelent a hír, hogy Kleinheisler Lászlót tesztelik a jövő héten. A Videotonnál kegyvesztett válogatott középpályás a tervek szerint kedden csatlakozik a Belekben edzőtáborozó német csapathoz.

A fehérvári klub szombaton arról írt a honlapján, hogy a 21 éves, kétszeres válogatott futballista három napot tölt el (és akár felkészülési mérkőzésen is pályára léphet) a brémaiaknál, akiknél „néhány napról" szól a hír.

„Az edzőtábor során szeretnénk személyes benyomást szerezni a játékosról" – mondta Thomas Eichin, a Werder ügyvezető igazgatója.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTONNÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Paudits Patrik
Kiszemeltek:Ilija Nesztorovszki (macedón, Inter Zapresic – Horvátország), Léandre Tawamba (kameruni, Zlaté Moravce – Szlovákia)
Távozók: Gyurcsó Ádám (Pogon Szczecin – szabadon igazolhatóként), Mirko Ivanovszki (macedón, ?)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Braniszlav Danilovics (kölcsönből visszatérhet a Puskás Akadémiához), Gábor Péter (Siófok), Kleinheisler László (Ferencváros, Istanbul Basaksehir – Törökország, Legia Warszawa, Podbeskidzie Bielsko-Biala, Slask Wroclaw – Lengyelország, Werder Bremen – Németország, próbajáték), Lang Ádám

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik