Videoton: hosszabbítottak a „futballmagyar” játékossal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.18. 12:38
null
Filip Pajovics marad a Videoton kötelékében (Fotó: <a href="http://www.vidi.hu/2015/06/18/filip-pajoviccsal-szerzodest-hosszabbitott-a-vidi.html">vidi.hu</a>)
A Videoton labdarúgócsapata szerződést hosszabbított Filip Pajoviccsal.

 

A fiatal szerb kapus újabb egy évig lesz a klub játékosa – olvasható a vidi.hu-n.

Pajovics 1993. július 30-án Nagybecskerekben született. A Videoton előtti csapata az FK Vojvodina volt, Székesfehérvárra 2011 augusztusában érkezett. Az előző szezonban egy bajnoki mérkőzésen védett, ez volt egyben a bemutatkozása az NB I-ben.

„Nagyon örülök, hogy sikerült megállapodnunk a klubbal. Az elmúlt négy évet itt töltöttem, megszerettem a várost, sok nagy sikerben volt részem a Vidivel. Nemsokára edzőtáborba vonulunk, szeretném bizonyítani az új vezetőedzőnek, hogy számíthat rám. Ahogy eddig, ezután is a maximumot nyújtom, küzdeni fogok, hogy minél több lehetőséget kapjak. Júliusban a Szuperkupa-mérkőzéssel kezdődik az új szezon, nem sokkal később jönnek a Bajnokok Ligája-selejtezők. Mindegyiket várom már, remélem, újabb sikeres év vár ránk” – mondta Filip Pajovics a fehérvári klubhonlapnak.

„Elégedett voltam a teljesítményével az elmúlt szezonban, az edzéseken és a mérkőzéseken, amelyeken lehetőséget kapott, egyaránt nagyon magabiztos volt. Jó versenyzőtípus, aki a továbbiakban is segítségére lehet a Vidinek” – mondta Burcsa Győző klubigazgató.

Filip Pajovics 2011 nyara óta négy szezont töltött el a fehérváriaknál, az MLSZ szabályzata szerint pedig az a nem magyar állampolgár, aki 15–21 éves kora között legalább három szezonban egy magyar klub igazolt játékosa, futballszempontból magyarnak számít.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTONNÁL

Érkezők: Lang Ádám, Pátkai Máté (mindketten Győri ETO)
Kölcsönbe érkezők: Braniszlav Danilovics (szerb, PAFC)

Kölcsönből visszatérők:Hudák Martin (PAFC, ?),Kleinheisler László (PAFC, ?), Papp Máté (Dunaújváros, ?), Szekeres Adrián (Dunaújváros), Tar Zsolt (PAFC, ?), Tóth Balázs (PAFC, ?), Tomás Tujvel (szlovák, Kecskeméti TE), Zsótér Donát (PAFC, ?)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:Rydell Poepon (holland, Valenciennes – Franciaország), Rudolf Gergely (Győri ETO, szabadon igazolható)

Távozók: Juan Calatayud (spanyol, szabadon igazolható), Horváth Tamás (Puskás Akadémia), Nikolics Nemanja (Legia Warszawa – Lengyelország), Sándor György (szabadon igazolható, érdeklődnek iránt: PAFC), Stopira (zöld-foki-szigeteki, szabadon igazolható; érdeklődnek iránta: Hajduk Split – Horvátország)

Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Barcsay Márk (PAFC, ?)

Távozhatnak: Juhász Roland (érdeklődnek iránta: külföld), Kleinheisler László (érdeklődik iránta: Slask Wroclaw – Lengyelország), Tóth Balázs (PAFC-kölcsön után lejár a szerződése), Tomás Tujvel (szlovák)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik