Videoton: hosszabbított az alapember – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.30. 14:38
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton FC (július 1-jétől MOL Vidi FC) hivatalos oldalán jelentette be, hogy Anel Hadzic szerződést hosszabbított a klubbal.

A 14-szeres bosnyák válogatott középpályás előző szerződése június 30-án járt le, arról nem adott tájékoztatást a klub, hogy Hadzic mennyi idő időre kötelezte el magát, csupán annyit lehet tudni, hogy hosszú távú megállapodásról van szó.

A 28 esztendős futballista 2016 augusztusa óta erősíti a fehérváriakat, az előző idényben 36 tétmérkőzésen összesen ötször volt eredményes az aranyérmes Vidi színeiben.

„Tulajdonképpen nem volt kérdés, hogy a Vidiben szeretném folytatni, örülök, hogy sikerült erről megállapodnunk. Jó a csapat, közel van hozzám a családom, a barátnőm, mondhatom, nagyon jó itt az öltözőben is a légkör, így örömmel maradok. Bízom benne, hogy a bajnoki cím csak az első lépés volt, most szeretnénk megvédeni a címünket, mellette szeretnénk elhódítani a Magyar Kupát is. Készülünk nagyon a BL-selejtezőkre is, van még két hetünk az első meccsig, addig is dolgozunk mindennap a céljainkért. Szeretnénk Európában is olyan messze jutni, amennyire csak lehet” – mondta a szerződés aláírása után Hadzic.

„Anel Hadzic érkezése óta stabil tagja a Vidinek, már az előző bajnokságban is kiegyensúlyozott, jó teljesítményt nyújtott, a bajnoki cím során még erre a teljesítményre rátett egy lapáttal. Tavasszal még jobban játszott, mint ősszel, ezért nem volt kérdés, hogy szeretnénk meghosszabbítani a szerződését. Azt kár lenne titkolni, hogy voltak külföldi megkeresései, de nem éreztem azt egy percig sem, hogy igazán elkívánkozna innen. Annak is örülünk, hogy a Vidiből visszakerült a bosnyák válogatottba, bízunk benne, hogy a jövőben még a mérkőzései számát tovább tudja gyarapítani – ez a klub presztízsét is tovább javíthatja. Anellel kapcsolatban sok híresztelés látott napvilágot, de elmondhatom, hogy már hetekkel ezelőtt megállapodtunk a szerződéséről, de amíg nem írtuk alá a papírokat, nem publikálhattuk hivatalosan a bejelentést. Ehhez a gyakorlathoz a jövőben is tartjuk magunkat” – kommentálta a középpályás hosszabbítását Kovács Zoltán.

A sportigazgató a keret többi tagjának szerződéséről és a nyári átigazolásokról is szót ejtett.

„Anel hosszabbítása után már írhatjuk, hogy a bajnokcsapat gyakorlatilag együtt maradt, egy kerettagnak sem jár le idén a szerződése, szurkolóink ilyen szempontból is megnyugodhatnak, a játékosok zavartalanul készülnek a BL-selejtezőre. Mi is értesülünk persze a különböző hírekről, legutóbb éppen a román sajtóban jelent meg cikk arról, hogy konkrét ajánlatot tettünk az egyik román klubnak. Valahol imponáló, hogy a Vidi neve azért merül fel válogatott játékosok kapcsán, hogy az árukat felverjék az ügynökeik, de semmiféle ajánlatot nem tettünk. Aki az ellenkezőjét állítja, az nem mond igazat. Ahogyan már sokszor elmondtam én is, amennyiben bármilyen igazolás aláírásra kerül, arról első kézből a Vidi hivatalos kommunikációs felületein olvashatnak szurkolóink.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik