Videoton: Horváth Gábor iránt jelenleg nincs komoly érdeklődő

Vágólapra másolva!
2011.07.05. 08:25
Címkék
Bár a holland sajtó hírbe hozta az Utrechttel, a Videoton védője, Horváth Gábor iránt jelenleg nincs komoly külföldi érdeklődés.

Horváth Gábor a legutóbbi szezont a NAC Bredánál töltötte, és bár a klub végleg megszerezte volna, az anyagi gondokkal küzdő hollandok nem tudtak megegyezni a Videotonnal. Azóta a németalföldi sajtó szerint az Utrechtnél is szóba került a neve, de a játékos szerint jelenleg nincs érdemi vevőjelölt.

„Nos, a helyzet a következő: még egy évig él a szerződésem a Videotonnal, márpedig ilyen helyzetben az az első, hogy az esetleges kérő egyezzen meg a klubommal. Van egy megállapított vételár, amelyet ha valaki kifizet, megszerezhet. Én is hallok ezt-azt, ám úgy tudom, igazán komoly érdeklődő jelenleg nincsen" – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak a négyszeres válogatott védő.

„Egyelőre úgy fest, maradok, bár az sem zárható ki, hogy jelentkezik olyan klub, amelyik valóban meg akar szerezni. De ne gondolja, hogy ezen görcsölök mindennap, nagyon jó nekem itthon – tette hozzá Horváth. – Azért kezdtem futballozni, hogy minél erősebb bajnokságban, minél nevesebb csapatban játszhassak. Ezért nagyon örültem annak, hogy az előző idényben a holland NAC Breda színeiben szerepelhettem, és azt gondolom, első külföldi esztendőnek nem is volt rossz: megismertek, talán el is ismertek, összességében jól indult a légióskarrierem. Ugyanakkor nem dől össze a világ, ha úgy alakul, hogy maradok, hiszen itt is jelentős célokért küzdhet az ember, nemzetközi szinten is megmutathatja magát a klub, amelyben felnőttem, és amely nagyon fontos nekem."


A TELJES INTERJÚT ELOLVASHATJA A NEMZETI SPORT KEDDI SZÁMÁBAN!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik