Videoton: Géresi szerződését meghosszabbították – hivatalos

Vágólapra másolva!
2016.12.16. 13:47
null
Géresi 2020-ig hosszabbított a Videotonnal (Fotó: <a href="http://www.vidi.hu/2016/12/16/geresi-krisztian-szerzodeset-ujabb-egy-evvel-meghosszabbitotta-klubunk.html" target="_blank">vidi.hu</a>)
Géresi Krisztián újabb egy évvel meghosszabbította szerződését a labdarúgó NB I-ben szereplő Videotonnál – számolt be róla a klub hivatalos honlapja.

 

Géresi Krisztián már korábban meggyőzte a klubvezetést teljesítményével, hozzáállásával arról, hogy hosszú távon értéke lehet a csapatnak, ezért idén februárban 2019-igérvényes szerződéstírt alá, amit most újabb egy évvel, 2020 nyaráig meghosszabbítottak a felek.

„Nagyon örülök neki, hogy hosszú távon számol velem a klub. Amikor bemutatkozhattam a Vidiben az élvonalban, akkor elmondtam, hogy a gyerekkori álmom vált valóra, most ezt az álmot még tovább élhetem. Örülök, hogy az ősszel sok mérkőzésen pályára léphettem, bízom benne, hogy a jövőben is sikerül a teljesítményemmel kiérdemelnem a vezetőedző bizalmát. Nem titkolom, hogy a szezon végén bajnok szeretnék lenni a Vidivel. Ez számomra, fehérvári srácként egy életre szóló élmény lenne. Hosszú távon mindenképpen be szeretnék jutni a Vidivel egy nemzetközi kupa csoportkörébe, és nagyon jó lenne Vidi-játékosként a felnőttválogatottban is bemutatkozni” – nyilatkozta a vidi.hu-nak Géresi Krisztián.

„Az új szerződést egyrészt Krisztián teljesítménye, másrészt a játékát kísérő érdeklődés indokolta. Annak érdekében hosszabbítottunk vele még egy évvel, hogy kizárólag a játékra és a fejlődésére koncentrálhasson, és majd csak akkor akarjon külföldre igazolni, amikor az neki és a klubnak is a legjobb. Külön köszönöm Krisztiánnak és az ügynökeinek a korrekt együttműködést” – mondta Kovács Zoltán sportigazgató.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik