Videoton: felújították a Sóstói Stadion gyepszőnyegét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.02. 09:53
Több helyen – különösen a kapu előtti területen – felújították a székesfehérvári Sóstói Stadion gyepszőnyegét. Szemán László, a munkálatot iránytó gyepfelelős a vidi.hu klubhonlapnak nyilatkozva elárulta: az elmúlt hetekben felkészítették a talajt arra, hogy ősszel dupla terhelésnek lesz kitéve.

„Mostantól új, magasabb minőségű, folyékony műtrágyával kezeljük a füvet, emiatt gyönyörű szép zöld színe lesz, valamint a korábbi években megszokottnál erősebbek is lesznek a fűszálak. Erre azért van szükség, mert ősszel minden hétvégén NB I-es mérkőzést fognak rendezni a Sóstói Stadionban, ugyanis a Vidi mellett a Puskás Akadémia FC is Székesfehérváron játssza a hazai találkozóit” – mondta Szemán László.Szemán László.

Tavasszal a rendkívül szélsőséges időjárás azt eredményezte – márciusban havazott, áprilisban sok volt az esőzés –, hogy több helyen is megsérült a centerpálya talaja, főleg a kapuk előterében. Az elhasználódott gyepszőnyeget a szakemberek két hete kicserélték, ennek köszönhetően ismét kiváló állapotban lévő pályán fogadhatják a fehérváriak, valamint a felcsútiak az ellenfeleket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik