Videoton: Ezekre a pletykákra nehéz mit mondanom – Nikolics

Vágólapra másolva!
2018.06.07. 15:47
Marko Nikolics, a Videoton FC labdarúgócsapatának szerb vezetőedzője a klub honlapjának értékelte a 2017–2018-as szezont, valamint reagált az esetleges távozásával kapcsolatos pletykákra.

„(…) Nehéz, de már láthatjuk, hogy sikeres döntéseket hoztunk meg a télen, jobb csapattá váltunk a felkészülés alatt. Mentálisan stabilan és jól játszottunk, akkor teljesítettünk a legjobban, amikor az a legfontosabb volt. Én is elégedett vagyok, ez volt az első évem Magyarországon, és sikerült megnyerni azt, amiért jöttem, mi lettünk a bajnokok” – értékelte Marko Nikolics a Videoton idényét.„(…) Nehéz, de már láthatjuk, hogy sikeres döntéseket hoztunk meg a télen, jobb csapattá váltunk a felkészülés alatt. Mentálisan stabilan és jól játszottunk, akkor teljesítettünk a legjobban, amikor az a legfontosabb volt. Én is elégedett vagyok, ez volt az első évem Magyarországon, és sikerült megnyerni azt, amiért jöttem, mi lettünk a bajnokok” – értékelte Marko Nikolics a Videoton idényét.

„Mindig hittem a bajnoki címünkben. Ha én nem hittem volna benne, hogy várhatnám ezt el másoktól? Magabiztos voltam, mert láttam az elvégzett munkát. A legfontosabb talán az volt, hogy a télen mennyire jól sikerült a felkészülésünk a szezon második felére.”

A szerb szakember reagált az elmúlt hónapokban felvetődő híresztelésekre, miszerint ő és a gárda több kulcsjátékosa is távozik a szezon után a Videotontól.

„Ezekre nehéz mit mondanom. Talán azokat kellene megkérdezni erről, akik ezeket terjesztik. Őszinte, egyenes kommunikáció van nálunk »házon belül«, így nem tudnak kizökkenteni minket. Mi végig a labdarúgásra és a célunkra koncentráltunk, azért dolgoztunk keményen. Minden edzést nagyon profin bonyolítottunk, ezért külön is jár a dicséret a stábomnak. Visszatérve a felvetésre, mindig mondtam a játékosoknak, hogy ne foglalkozzanak ezzel, kapcsolják ki a telefonjaikat, ne foglalkozzanak pletykákkal, ne terelődjenek el a gondolataik a lényegről – a labdarúgásról. Én sem foglalkoztam ezzel, engem azért fizetnek, hogy a Vidivel sikeres legyek. Nem megyek bele abba, hogy más csapattal, edzővel foglalkozzak.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik