Videoton: „Eddigi pályafutásom legprofibb csapata a Vidi”

Vágólapra másolva!
2015.01.25. 10:39
Eddigi pályafutása legprofibb csapatának nevezte a Videotont Mirko Ivanovszki, a székesfehérvári klub januárban igazolt macedón támadója.

„Immár több, mint egy hete készülök együtt a Vidivel, és nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek – nyilatkozta a vidi.hu-nak Mirko Ivanovszki. – Már az első napon láttam, hogy igazi profi klubhoz kerültem. Úgy is mondhatjuk, hogy eddigi pályafutásom legprofibb csapata a Vidi. Valóban minden feltételt biztosítanak számunkra itt az edzőtáborban is, nekünk csak a focira kell összpontosítanunk. Nagyon jók az edzések, igazán keményen dolgozunk, de mégis mindenki élvezi a munkát. Korábban sok olyan felkészülésen vettem részt, ahol rengeteg monoton, labda nélküli futás szerepelt a programban. Itt a Vidinél is nagy hangsúlyt helyez a szakmai stáb arra, hogy kiváló fizikai állapotba kerüljünk, ám szinte minden feladatot labdával végzünk. vidi.hu-nak Mirko Ivanovszki. – Már az első napon láttam, hogy igazi profi klubhoz kerültem. Úgy is mondhatjuk, hogy eddigi pályafutásom legprofibb csapata a Vidi. Valóban minden feltételt biztosítanak számunkra itt az edzőtáborban is, nekünk csak a focira kell összpontosítanunk. Nagyon jók az edzések, igazán keményen dolgozunk, de mégis mindenki élvezi a munkát. Korábban sok olyan felkészülésen vettem részt, ahol rengeteg monoton, labda nélküli futás szerepelt a programban. Itt a Vidinél is nagy hangsúlyt helyez a szakmai stáb arra, hogy kiváló fizikai állapotba kerüljünk, ám szinte minden feladatot labdával végzünk.

A beilleszkedésemmel semmi gond nem volt, szerencsére jól beszélek angolul, így mindenkivel tudok kommunikálni. Persze az tovább könnyítette a helyzetemet, hogy vannak szerbek és horvátok is a keretben, akikkel még könnyebb beszélgetni. Legtöbbet a fociról szoktunk dumálni, a vidis csapattársakat is érdekli, hogy én honnan jöttem, milyen tapasztalatokat szereztem a korábbi klubjaimban, vagy éppen a válogatottban, és persze engem is érdekel, hogy milyen is a magyar bajnokság, milyen tavasz vár ránk. Összességében nagyon pozitívak a tapasztalataim a klubról, és már alig várom, hogy vasárnap mérkőzésen is bemutatkozhassak a Vidiben.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik