Vidi: Carrillo szerződésében volt egy felbontási záradék?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.23. 18:27
Az egyik legnagyobb spanyolországi sportnapilap, a barcelonai székhelyű Sport Joan Carrillóról, a Videoton spanyol vezetőedzőjéről írt cikket annak apropóján, hogy a katalán tréner megnyerte az NB I-et a fehérváriakkal, és eddig nem ismert részletekről is beszámolt.

A cikk szerzője kiemeli, az edzői szakmát az Espanyolnál is tanuló Carrillo hosszú utat tett meg, amíg eljutott odáig, hogy vezetőedzőként bajnokságot nyerjen csapatával.

„Nagyon kemény idény volt ez. Gyönyörű, de kemény. A csapatnak rengeteget kellett dolgoznia, hogy minden akadályt venni tudjunk a bajnokságban. A játékosok és a segítőim fantasztikus munkát végeztek" – mondta Carrillo a lapnak.

A Sport úgy fogalmaz, a Videotonnál azért választották Carrillót vezetőedzőnek, mert a többi jelölttel nem jött létre a megállapodás. „Meg kellett győznöm a vezetőket a projektemről" – nyilatkozta a szakember.

A Sport cikke arról is ír, hogy a tréner megállapodása szerint a Videoton felbonthatta volna a szerződését decemberben, ha a csapat nem áll az első három hely valamelyikén az őszi idény után.

„Hálás vagyok azoknak, akik az elejétől fogva támogattak, de azoknak is, akik kételkedtek bennem. Erősebbé tettek" – jelentette ki az edző.

Az írás szerint Carrillo és családja boldog Magyarországon, és az európai kupaindulás kiharcolásával eldőlt, hogy egy évig még maradhat a csapat élén. „Történelmi lehetőség előtt állunk."

A Sport azzal zárja, Carrillo jelenleg az európai kupaszereplésre koncentrál, de a célja, hogy egy nap Németországban, Angliában vagy Spanyolországban legyen vezetőedző.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik