Videoton: Caneira szerint, ha jól játszik, visszakerülhet a portugál válogatottba

Vágólapra másolva!
2011.10.10. 11:40
Marco Caneira, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton portugál válogatott védője a klub hivatalos honlapjának adott interjújában elmondta, nem mondott le arról, hogy egy nap újra pályára lépjen a portugál nemzeti csapatban.

„Hatalmas élmény egy vébé, a foci igazi fiesztája. Nagy öröm volt ott lenni, megtapasztalni, lehet, hogy már nem jön össze többé. De nem akarok lezárni fejezeteket, célom, hogy ismét válogatott legyek. Szerintem ha jól játszom, ez innen, Magyarországról is lehetséges" – mondta Caneira a vidi.hu-nak.

A 25-szörös portugál válogatott futballista, aki megfordult a Regginában, a Benficában, a Bordeaux-ban, a Valenciában és a lisszaboni Sportingban is, úgy véli, a spanyol liga a legerősebb bajnokság a világon.

„Spanyolországban van a legjobb liga a világon, szakmailag ott. Franciaországban nagyon jól éltem, bár a bajnokság nem annyira erős. Portugália jelenti az otthont. Magyarországon is remekül érzem magam, és meg ne feledkezzem Olaszországról: húszévesen kerültem az Interhez, ahova ugyan nem tudtam bejátszani magam, de ott tanultam a legtöbbet. Felnyíltak a szemeim a focira" – jelentette ki Caneira.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik