Videoton: André Alves Brazíliában is szeretne ismertté válni

Vágólapra másolva!
2011.05.05. 16:50
A Videoton brazil csatárára, az NB I-es góllövőlistát vezető André Alvesre hazájában, Brazíliában is figyelnek – a csatár a globoesporte.com-nak adott hosszabb interjút.

„A teljesítményem alapján arra is megvan az esély, hogy magyar válogatott legyek” – kezdte a globoesporte.com-nak adott interjút a Videoton brazil csatára, André Alves, aki korábban is beszélt már arról, hogy szívesen lenne magyar válogatott. Most újra elmondta, hogy ha hosszú távon Magyarországon marad, elképzelhetőnek tartja, hogy felveszi az állampolgárságot, és ebben az esetben a magyar nemzeti csapatban is el tudja képzelni magát.

A globoesporte.com „Puskás és Kubala földjén Afonso Alves ragyog” címmel közöl egy interjút a magyar NB I-es góllövőlistát 23 találattal vezető csatárról.

A forrás Afonso Alveshez hasonlítja André Alvest – a Heerenveen korábbi csatára azt követően lett brazil válogatott, hogy egy kevésbé ismert csapatban gólkirály lett.

„Természetesen minden futballista szeretne ismertté válni a saját hazájában. Afonso élt az esélyével, de én is szeretném megragadni a saját lehetőségemet” – fogalmazott André Alves, aki részletesen beszélt magyarországi karrierjéről, életéről, azt viszont nem tudta megmondani, hogyan alakul a jövője.

A globoesporte.com megemlíti, hogy a csatárt korábban a portugál Sportinggal és a francia Marseille-jel is hírbe hozták.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik