Videoton: A torta egy szelete Herczeg Andrásnak jár - Mezey György

Vágólapra másolva!
2010.07.02. 21:05
Korábban beszámoltunk arról, hogy a DVSC-TEVA háza táján értetlenkedve fogadták az MLSZ döntését, miszerint nem Herczeg András, hanem a Videoton vezetőedzője, Mezey György lett az előző szezon legjobb edzője. Maga a díjazott szakember elismeri, a „torta egy szelete Herczeget illeti".

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a klub ilyen széleskörű elismerést váltott ki a szakemberek körében, de őszintén megmondom, mindezt elcserélném a bajnoki címért. Régen dolgozom már ebben a szakmában, nem ez az első ilyen díjam. Most azonban egy kicsit máshogyan kell erről az elismerésről beszélni, mert nem csak engem illet" – nyilatkozta a Videoton honlapjának Mezey György.

„Köszönet jár a vezetőknek, akik mindent megtettek a nyugodt körülmények megteremtéséért, s ez nem puszta szólam. Bátran kijelenthetem, hogy az a fejlődés, amelyen az egyesület két év alatt keresztülment, egyedülálló. Köszönet jár a játékosoknak, mert a Farkas Balázs vezette csapat példás szakmai egységben dolgozta végig az elmúlt bajnoki évadot, így számomra szinte üdülés volt az év. Ezt nem sok edző mondhatja el magáról" – tekintett vissza az elmúlt évadra a szakember.

„Köszönet jár a közvetlen munkatársaimnak, illetve a csapat körül dolgozóknak, amiért nekem szinte semmi mással nem kellett foglalkoznom, mint a szakmai feladatokkal, minden más terhet levettek a vállamról. Ugyanakkor a »torta« egy szelete a Debrecen vezetőedzőjének, Herczeg Andrásnak jár, aki a bajnokság során minden lehetséges címet elnyert a csapatával" – ismerte el kollegája teljesítményét Mezey.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik