Videoton: a spanyol támadó Sousa miatt fogadta el a fehérváriak ajánlatát

Vágólapra másolva!
2011.07.04. 10:56
Walter Fernández, a Videoton nyáron igazolt 21 éves spanyol támadója a vidi.hu-nak elmondta, azonnal elfogadta a fehérváriak ajánlatát, amikor megtudta, hogy Paulo Sousa a csapat vezetőedzője.

„Több ok miatt is örülök, hogy a Videotonban folytathatom a pályafutásomat. Egyrészt az edzői stáb összetétele és a klub tervei olyan lehetőséget nyújtanak, amely vonzó egy, a pályafutását fokozatosan felépítő labdarúgó számára. Másrészt úgy érzem, az én játékstílusom jól passzol a Videoton futballjához. Remélem, nemcsak hasznos tagja, de erőssége is lehetek a nemzetközi porondon és a bajnokságban is nagy terveket dédelgető csapatnak” – mondta Walter Fernández a vidi.hu-nak.

„Amikor megtudtam, hogy ki a Videoton vezetőedzője, akkor nagyjából nálam már el is dőlt a kérdés, hogy elfogadom-e az ajánlatot. Paulo Sousa nagyon jó edző, nagyon sokat tanulhatunk tőle, minden játékos nagy fejlődésen mehet át a keze alatt. Nagyon keményen dolgozunk, de ez az egyetlen járható út. Hiszem, hogy az elvégzett munka rengeteg győzelmet hoz majd. Egy bajnokcsapathoz érkeztem új játékosként. Természetes, hogy más nem lehet a célom, mint az élen végezni a bajnokságban. Aranyérmesnek lenni mindig különleges érzés, egy jó futballista mindig arra törekszik, hogy az első helyen végezzen. Az európai kupasorozat nagyon nehéznek ígérkezik, de épp ezért izgalmas kihívás is egyben” – jelentette ki a futballista.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik