Videoton: a fehérváriaknál már nem téma a tavalyi „döntő”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.10. 20:10
Szerdán késő délután pótolják a felek a 21. fordulóban elmaradt Budapest Honvéd–Videoton NB I-es találkozót, amelynek kapcsán a fehérváriak egyszeres válogatott kapusa, Kovácsik Ádám elárulta, érzése szerint klubja játékosállománya erősebb, mint a Honvédé, és csapattársai már nem foglalkoznak az előző bajnokságot eldöntő utolsó fordulóban lejátszott mérkőzéssel.

„Az egész csapat nagyon várja már ezt az összecsapást, mert jó lenne a tabellára pillantva azt látni, hogy nincs meccs- és ponthátrányunk a Fradival szemben. Személy szerint az is motivál engem, hogy három mérkőzés óta nem kaptam gólt, ami még nem egyéni rekord persze. Jelenleg 24 meccsen 24 kapott gólnál járok, ami annyira azért nem rossz mutató, a szezon végéig pedig szeretném a kapott góljaim átlagát 1 alá vinni” – mondta a Videoton hivatalos honlapjának Kovácsik Ádám. a Videoton hivatalos honlapjának Kovácsik Ádám.

„Szerintem a többiek nevében is mondhatom, hogy a tavalyi bajnoki döntő már nincs egyetlen játékos fejében sem, kizárólag arra koncentrálunk, hogy a hátralévő találkozóinkat megnyerjük, és a Ferencvárost lehagyjuk. Úgy érzem, a mi játékosállományunk erősebb, mint a Honvédé, de a kispestiek nagyon szervezetten, jól futballoznak, s igaz ez akkor is, ha a tavaszi szezonjuk eddig nem úgy sikerült, ahogy valószínűleg azt eltervezték” – zárta mondandóját az egyszeres válogatott kapus.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik