Videoton: 25 éves szerb válogatott csatárt igazoltak – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.30. 17:17
null
Marko Scsepovics és Kovács Zoltán sportigazgató (Fotó: vidi.hu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton a hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződtette Marko Scsepovicsot.

 

A 25 éves, ötszörös szerb válogatott támadó a Partizannal három, az Olympiakosszal egy bajnoki címet nyert, legutóbb a belga élvonalban szereplő Mouscronban szerepelt kölcsönben, de játszott (szintén kölcsönben) a Mallorcában és a Tyerek Groznijban is.

A görög együttes és a fehérvári klub megállapodásának értelmében keddtől Székesfehérváron folytatja pályafutását, és 2019. június 30-ig írt alá – tudatta a vidi.hu.

„Ismerem már valamennyire a klubot, hiszen az elmúlt egy hónapban már sok videót megnéztem a csapatról és persze utána is olvastam a Vidinek. Több szerb játékos is megfordult már itt, szóval sikerült begyűjtenem a szükséges információkat, valamint emlékszem, hogy néhány éve még Partizan-játékosként egy edzőmeccsen is pályára léptem a Vidi ellen. A szurkolók harcos, megalkuvást nem tűrő játékra számíthatnak tőlem, emellett természetesen bízom benne, hogy sok góllal bajnoki címhez tudom majd segíteni a csapatot a szezon végén"”– idézi a vidi.hu Marko Scsepovics szavait.

„Marko egy nagyon jó felépítésű, labdával remekül bánó gólerős labdarúgó – ezt már bizonyította többek között Spanyolországban és Belgiumban is. Igazából eddig egy klasszikus center szerepelt a keretben, szerettük volna ezen a poszton is tovább erősíteni a csapatot.A görög rekordbajnok Olympiakosztól tudtunk játékost vásárolni, úgy gondolom, hogy ez a Vidi ambícióit mutatja, ismételten csak köszönni tudoma vezetőségnek, hogy volt erre lehetőség. Gyakorlatilag még fiatal, de mégis tapasztalt labdarúgó érkezett, akiért nem véletlenül fizetett ki annyi pénzt korábban a görög csapat, biztos vagyok benne, hogy hamar a klub egyik komoly értéke lesz. Tudom, hogy egyik célja, hogy visszakerüljön a szerb válogatott keretébe, ehhez csapattársaitól és a szakmai stábtól minden segítséget megkap majd, de persze elsősorban neki kell majd olyan teljesítményt nyújtania itt nálunk, hogy meghívót kapjon a szövetségi kapitánytól” – mondta ezt már Kovács Zoltán sportigazgató.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTON FC-NÉL
Érkezők:
Barczi Dávid (DVTK), Bévárdi Zsombor (Puskás Akadémia), Bódi Ádám (DVSC), Danko Lazovics (szerb, szabadon igazolható, legutóbb Olimpija Ljubljana – Szlovénia), Anel Hadzic (bosnyák, Eskisehirspor – Törökország, szabadon igazolható), Varga József (DVSC), Marko Scsepovics (Olympiakosz)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Horváth Tamás (Mezőkövesd), Lorentz Márton (Dunaújváros)
Az utánpótlásból felkerültek:
Varga Bence
Kiszemeltek: Fiola Attila (Puskás Akadémia), Alekszandar Filipovics (szerb, Jagodina – Szerbia), Vida Máté (Vasas)
Távozók: Gábor Péter (siófoki kölcsön után PMFC), Haraszti Zsolt (Paks), Heffler Tibor (Puskás Akadémia), Koltai Tamás (Paks, kölcsön után végleg), Filip Pajovics (szerb, szabadon igazolható), Paudits Patrik (Csákvár), Rudolf Gergely (Nyíregyháza, szabadon igazolható), Tomás Tujvel (szlovák, Mezőkövesd, a tavasszal kölcsönben DAC 1904 – Szlovákia), Dinko Trebotic (horvát, szabadon igazolható), Zsótér Donát (felcsúti kölcsön után Sint-Truiden – Belgium)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Braniszlav Danilovics (szerb, Puskás Akadémia, onnan DVSC), Alhassane Soumah (guineai, Juventus – Olaszország), Tischler Patrik (Puskás Akadémia)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:
Lang Ádám (Anglia, Franciaország, Tyerek Groznij – Oroszország), Paulo Vinícius (Leeds United, Middlesbrough – Anglia)



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik