Videó: amikor Sebők Vilmos úgy mentett egy beadásnál, ahogy senki sem szokott

BACSKAI JÁNOSBACSKAI JÁNOS
Vágólapra másolva!
2020.06.14. 08:29
A sportvilág lassan éledezik a koronavírus-járvány miatti kényszerszünetet követően, de mivel archív visszatekintéseink népszerűek voltak olvasóink körében, folytatjuk videós múltidéző sorozatunkat. Ezúttal 2006-ig repülünk vissza az időben, és Sebők Vilmos nem mindennapi mentését énekeljük meg.

Az 1990-es és a 2000-es évek egyik meghatározó magyar futballistája volt Sebők Vilmos, stílusáról, frizurájáról, légióskodásáról, csodaautójáról, az őt ért különböző vádakról, megkapott és hiába várt pénzeiről sokat olvashattunk akkoriban a napilapokban; és még öregfiúként is akadt ügye – 2017-ben hét hónapra eltiltották egy játékvezető inzultálásáért. különböző vádakról, megkapott és hiába várt pénzeiről sokat olvashattunk akkoriban a napilapokban; és még öregfiúként is akadt ügye – 2017-ben hét hónapra eltiltották egy játékvezető inzultálásáért.

Az Újpest 1998-as bajnokcsapatának tagja, az 52-szeres válogatott játékos mindig is hajlamos volt a váratlan és szokatlan megoldásokra, ezt – már a ZTE színeiben – a Pécs elleni bajnokin (0–0) is bizonyította, amikor úgy tisztázott egy beadást, ahogy senki sem szokott...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik