Vasas: szerződést bontottak Czvitkovics Péterrel

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.05. 17:58
null
Czvitkovics Péternek kissé keresű lehet a távozás (Fotó: NS-archív)
Szerződést bontott az NB I-ben szereplő Vasas labdarúgócsapata Czvitkovics Péterrel. Erről a játékos maga számolt be a Facebook-oldalán.

 

Czvitkovics Péter bejegyzését változatlan formában közöljük:

„Mivel nyilvánvalóan a vezetőség nem tartja fontos hírnek, nekem kell bejelentenem: a Vasas ügyvezetője szerződést bontott velem. Vancsa Miklós karácsony előtt jelezte, hogy mivel nem játszottam a meccsek 50 százalékán kilencven percet, a klub egyoldalúan megszüntetheti a megállapodásunkat. Óvatosan jeleztem, hogy ez azért is fordulhatott elő, mert műtötték a térdem, és noha egyszerű tisztításról volt szó, a klub orvosa teljesen más beavatkozást végzett el…

A vezetőedzőnk az operáció után Hamburgban megnézetett egy specialistával, aki elmondta: érthetetlen és felesleges volt az operáció, nem csoda, hogy néhány hét helyett hat hónap volt a felépülésem, hála ég, hogy végül teljesen rendbe jöttem! A szerződésbontásról én tájékoztattam Oenning mestert, aki semmit nem tudott az ügyvezetői döntésről. Nem az első eset... Megtisztelő volt, hogy ennek a csodás klubnak a játékosa, Oenning érkezése óta csapatkapitánya lehettem, rengeteg barátot hagyok itt, a szurkolók, a társak és a szakvezetés részéről is mindvégig éreztem a bizalmat és a támogatást. Talán a legjobban az fáj, hogy így vélhetően fel kell adnom a Kubala Akadémián végzett munkámat is, holott nagyon szívesen segítettem a gyerekek felkészítését. Köszönök mindent, Angyalföld, sok sikert!”

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASASNÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:
Távozók:
Czvitkovics Péter (?)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik