Vasas: „Sajnálatos az egész, ez teljesen szükségtelen volt”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.29. 14:43
A labdarúgó NB I tizedik helyén álló Vasas a bajnokság utolsó fordulójában az MTK-val csap össze, és ha nyer, biztosan megőrzi élvonalbeli tagságát. A mérkőzésre Dunaújvárosban kerül sor, amit Michael Oenning, az angyalföldi csapat vezetőedzője elfogad, de azzal nincs kibékülve, ahogyan az MLSZ kezelte az ügyet.



„Sajnálatos ez az egész ügy. Teljesen szükségtelen volt, elegánsabban is meg lehetett volna oldani. Ez nagyon nem jó a szurkolók szempontjából sem. Kár ezért. Természetesen ez téma az öltözőben is, mivel nem lehet elzárni az információkat a játékosok elől, de azt látom, hogy kezd kialakulni egy »csak azért is« érzés bennük” – mondta Oenning a klub hivatalos honlapjának.

A német szakember kitért a szombati ellenfélre, az eltiltott Torghelle Sándort nélkülöző MTK-ra is, amelynek valószínűleg nyernie kell ahhoz, hogy dobogós helyen zárjon.

„Nehéz mérkőzésre számítok, az MTK-nak az Európa-ligában való részvétel a tét, egy ponttal van lemaradva. Jó hír, hogy Torghelle nem játszik, ám rajta kívül is vannak minőségi és veszélyes játékosai. Magunkra kell figyelnünk, az erősségeinkre kell összpontosítanunk, és akkor meg tudjuk nyerni a mérkőzést.”

33. (UTOLSÓ) FORDULÓ
Mérkőzés (Tv) Játékvezető
Április 30., szombat
16.30Újpest–Videoton FC (Tv: M4 Sport)
Szabó Zsolt
16.30
Puskás Akadémia–Bp. Honvéd
Iványi Zoltán
16.30
Békéscsaba–DVSC-Teva
Németh Ádám
16.30
MTK–Vasas
Vad II István
16.30
Haladás–FTC
Andó-Szabó Sándor
19.00
DVTK–Paksi FC (Tv: M4 Sport)
Erdős József
A bajnokság állását itt nézheti meg!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik