Vasas: Olaszországból érkezett Fradi-nevelés

Vágólapra másolva!
2015.06.17. 14:04
A Vasas labdarúgócsapata hivatalos honlapján adta hírül, hogy csatlakozott az együtteshez az olasz Reggina kapusa, a korábban a Honvédban és a Ferencvárosban nevelkedő, U20-as vb-bronzérmes Kovácsik Ádám.

A Vasas honlapja annyit közöl, hogy Kovácsik Ádám néhány napig Szanyó Károly vezetőedző csapatával készül.

Azt egyelőre nem tudni, hogyan alakul a kapus jövője, mert még két évig szerződés köti a Regginához, de a csapat kiesett a harmadosztályból, a negyedik ligában pedig a profi szerződések már nem érvényesek.

A Nemzeti Sport Online már jelezte, hogy Kovácsik Ádám is azon légiós kapusok közé tartozik, akik jó eséllyel klubot váltanak a nyáron, ezt erősíti, hogy Angyalföldön kezdte meg a felkészülést.

A Vasashoz kapcsolódó hír, hogy a klubnál szóba kerülő, menedzserek által beajánlott három légiós közül továbbra is csak a hétfőn érkezett, a Fiorentinában nevelkedett elefántcsontparti-olasz Seydou Bamba készül a csapattal. Sorsáról várhatóan még a héten dönt a szakmai stáb.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASASNÁL

Érkezők: Novák Csanád (KTE, szabadon igazolható), Hangya Szilveszter (MTK, kölcsön után végleg), Póser Dániel (Békéscsaba, szabadon igazolható), Vass Patrik (MTK, kölcsön után végleg)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Nagy Tamás (Siófok), Nagyházi Dávid (Dorog, ?), Orbán Soma (Baja, ?), Pál Dávid (Ajka, ?), Polényi Gábor (Siófok, ?), Szedlár Zoltán (Dorog, ?)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Seydou Bamba (elefántcsontparti-olasz, Inter Leipzig – Németország, szabadon igazolható, próbajáték), Bori Gábor (DVTK – kölcsön után végleg?), Bruno Camacho (brazil, szabadon igazolható), Manjrekar James (kanadai, PMFC), Kovácsik Ádám (Reggina), Könyves Norbert (Paks), Lang Ádám (Győri ETO), Mathieu Manset (francia, Celtenham – Anglia, szabadon igazolható), Nagy Gergely (Dunaújváros),Nikházi Márk (DVTK, legutóbb kölcsönben Dunaújváros), Pogacsics Krisztián (Győri ETO), Rózsa Dániel (Haladás, szabadon igazolható)
Távozók: Nagy Dániel (szabadon igazolható), Nagy Tamás (szabadon igazolható), Németh Gábor (visszavonult)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak:Vida Máté (érdeklődik iránta: PAFC)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik