Vasas: nem súlyos a Vidi ellen kidőlő cseh sérülése

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.21. 11:38
Vélhetően néhány napon belül felépül bokasérüléséből Jan Simunek, a labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas védője.

A 30 éves cseh középhátvédnek térdsérülés miatt hat bajnokit kellett kihagynia a szezonban, a Videoton ellen a nyolcadik fordulóban visszatért, ám az összecsapás 49. percében bokafájdalmai miatt le kellett cserélni, így a szerdai, Nyíradony elleni kupamérkőzésen (2–0) nem is léphetett pályára.Nyíradony elleni kupamérkőzésen (2–0) nem is léphetett pályára.

Simunek a piros-kékek honlapjának elárulta, vélhetően néhány napon belül felépül.

Szerencsére a bokasérülésem nem súlyos, néhány nap, és várhatóan rendbe jövök. Örülök annak, hogy sikerült a Videotont megvernünk, fontos győzelmet arattunk egy kiváló erőkből álló csapat ellen. Kár, hogy nem tudtam végigjátszani a szombati mérkőzést. Pozitívum, hogy Vít Benes is hamarosan teljesen egészséges lesz, amit jelez, hogy a nyíradonyi kupatalálkozón már végig a pályán volt. Remélem, hogy hamarosan együtt is játszhatunk majd és erős védelmet alkotunk.

MAGYAR KUPA
FŐTÁBLA, 1. FORDULÓ (A 64 KÖZÉ JUTÁSÉRT)

NYÍRADONY VVTK–VASAS FC 0–2 (0–0)
Nyíradony, Városi Stadion, 300 néző. V.: Kátai (Berényi, Katona)
NYÍRADONY: Bákonyi – Kerecsen, Daru I., Éles, Takács A. – Mercs – Furó (Gyurina, 75.), Kónya (Baranyi, 73.), Gyügyei, Szilágyi Z. – Gáll (Pataki, szünetben). Edző: Orosz János
VASAS: Póser – Burmeister, Vaskó, Benes – Vogyicska (Kulcsár T., szünetben), James, Berecz, Király B. (Remili, 59.) – Ádám, Vergosz (Ferenczi I., 77.), Pavlov. Vezetőedző: Michael Oenning
Gólszerző: Pavlov (0–1) a 63., Kulcsár T. (0–2) a 92. percben
MESTERMÉRLEG
Orosz János: – Büszke vagyok a csapatomra, nagyon jól helytálltunk, sőt... A helyzeteink is megvoltak, csak elkapkodtuk őket, de azért mégiscsak a Vasas ellen kellett játszanunk, amely fizikailag azért magasabb szinten van, mint mi. Örülök, hogy emelt fővel eshettünk ki a kupából.
Michael Oenning: – Arrogánsan játszottunk, ezért a mérkőzés utolsó pillanatáig kellett küzdenünk a továbbjutásért. A Nyíradony azt csinálta, amit kellett, ráadásul azzal a szívvel-lélekkel játszott, ami belőlünk pont hiányzott. Legalább, ha szoros mérkőzésen is, de tovább tudtunk jutni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik