Vasas: műtét vár a négyszeres cseh válogatott védőre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.09. 09:04
A Vasas cseh belső védője, Jan Simunek nyári szerződtetése óta mindössze két NB I-es mérkőzésen lépett pályára az angyalföldieknél, legutóbb szeptember közepén, a Videoton elleni, 3–1-re megnyert bajnokin játszott 49 percet, ám bokasérülés miatt 49 perc játék után le kellett cserélni. Noha abból a sérüléséből felépült, később ismét megsérült, és mára kiderült: csípőporcsérülést szenvedett, műtét vár rá, több hónapig nem állhat klubja rendelkezésére.

Simuneket Prágában MR-, röntgen- és ultrahangvizsgálatoknak vetették alá, majd kontrasztos MR-t is végeztek rajta, ami megállapította, hogy a csípőjénél porckárosodást szenvedett, amit meg kell műteni, emiatt több hónapon keresztül nem számíthat rá a piros-kék alakulat.

„Sajnálom, hogy így alakult. Mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy százszázalékos állapotban térjek vissza, és segítsem a Vasast, amelytől rengeteg támogatást kaptam. A felépülésem most hosszabb időt fog igénybe venni, de hiszem, hogy a rehabilitációm végeztével erősebb leszek” – mondta a cseh válogatottban négyszer szereplő Simunek a klub honlapjának.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik